Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 20.9.2024
sk
Ľuboslav, Ľuboslava
cz
Oleg
V spolupráci s TV Joj

Na Slovensko prichádza svetoznáma reality šou Zradcovia. Medzi súťažiacimi je aj známy Youtuber

Nová súťažná relácia ponúkne napätie aj intrigy.


Na obrazovky televízie JOJ mieri nová a poriadne lákavá reality šou Zradcovia. Tá sa teší popularite na celom svete a v mnohých krajinách atakuje predné priečky sledovanosti. Na Slovensku sme sa s ňou však doteraz nestretli. A zdá sa, že jej nebude chýbať poriadna dávka emócií, intríg, taktizovania, ale aj lží.

Relácia Zradcovia sa teší popularite na mnohých európskych trhoch. Inšpiráciu si vzala z klasickej hry Mestečko Palermo zaspáva. Hry sa zúčastní dovedna 24 súťažiacich, ktorí budú plniť denné úlohy, za ktoré do spoločnej pokladnice získavajú peniaze. Dôležité teda je, aby spolupracovali a zarobili čo najviac.

Mimo denných úloh hrá ale každý sám za seba. Každú noc totiž skupina zradcov jedného z účastníkov z hry vylúči. V následnom hlasovaní pri okrúhlom stole majú súťažiaci možnosť zradcu odhaliť a vyradiť ho z hry. To, ktorí súťažiaci patria k verným a ktorí k zradcom, vie len divák.

TV JOJ

Pátranie po zradcoch

Samotní účastníci na to budú musieť prísť sami. To, kto akému tímu patrí, sa určí hneď na začiatku hry. Eliminovať všetkých zradcov je kľúčové, pretože pokiaľ sa do finále dostane čo i len jeden z nich, získa celú výhru.

Celou šou nás ako moderátor bude sprevádzať Vojtěch Kotek, ktorého sme doteraz poznali hlavne ako herca a režiséra. Na atraktivite relácii pridáva aj fakt, že sa nakrúcala na nádhernom gotickom hrade Křivoklát. „Tá šou je absolútne božská! Páči sa mi celý ten set-up, takže sa teším a som zvedavý, čo sa vlastne stane,“ vyjadril sa Kotek.

„Je to hra, ktorú tam tí ľudia musia hrať. Musia ju hrať dobre a musia byť bystrí, aby ju hrali dobre. Baví ma pozerať sa na bystrých ľudí, ktorí niečo hrajú, takže je to veľmi vzrušujúce.“

V galérii nižšie nájdeš fotografie všetkých súťažiacich

Ako si si iste všimol, je medzi nimi aj populárny YouTuber Daniel Sebastián Štrauch alias Gogo. Prvú časť si budeš môcť pozrieť na JOJ-ke už 22. septembra o 20:40, druhú až dvanástu časť zase každú nedeľu na Pluske o 20:30.

Ilustračná fotografia | Autor: TV JOJ


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.