Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 21.9.2024
sk
Matúš
cz
Matouš

V šou Bez servítky ju už neuvidíš. Nora Kabrheľová spúšťa vlastnú šou o varení

Takýto je dôvod jej odchodu.


Akonáhle sa v šou Bez servítky objavila epizóda s Norou Kabrheľovou, tak sme vedeli, že to bude skvelý zážitok. Tomuto je však už koniec. Nora oznámila, že v tejto jojkárskej šou ju už viac neuvidíme. Diváci a fanúšikovia však nemusia smútiť. Nora Kabrheľová spúšťa svoju vlastnú šou o varení, informovala na Instagrame.

Známa podnikateľka a hviezda slovenského šoubiznisu odštartovala svoju šou o varení „byNora” na platforme HeroHero. „Máte tam video… nové… Je tam predplatné, samozrejme, osem eur mesačne som dala. Budete mať minimálne štyri videá, čo sa týka varenia. Budem variť ja, bude variť Bernardo, bude variť kadekto,” vysvetľuje Nora vo svojom príbehu na Instagrame.

Robí to najmä preto, lebo rada varí. „Urobila som si ten kanál len preto, aby som tam varila… lebo chcem variť, baví ma to. Ja som chodila aj do tej Servítky aj kvôli honoráru, samozrejme, to bolo na prvom mieste, a chodila som kvôli tomu, že… chcela som proste variť… No, ma to bavilo,” vysvetľuje.

Bližšie vysvetlila aj to, prečo už do Bez servítky nechce ísť. Od súťažiacich sa dozvedela, na čo ich štáb huckal proti nej. Vyslovene vraj od nich chceli, aby Noru urážali. V štábe Bez servítky je vraj jedna žena, ktorú Nora nazvala „Opica“. Práve ona to vraj od súťažiacich chcela. Podotkla, že ju nevolajú preto, lebo jej chceli dať zarobiť, ale preto, lebo robí čísla.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.