Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 22.9.2024
sk
Móric
cz
Darina

Kristi sa s Trabom poznala už pred Love Islandom. Je celá šou divadielko?

Fanúšikovia sú veľmi nahnevaní.


Diváci sú pobúrení. Ako poukázal web Pluska, markizácka reality šou čelí poriadnemu škandálu. Na povrch vysvitlo, že Kristi sa s Trabom poznala už pred Love Islandom. Odkiaľ sa vôbec poznajú? Je celá šou iba hraná?

V súkromí sa Trabo venuje videotvorbe, pričom robí obsah pre rôznych klientov. Veľké prekvapenie nastalo, keď sa diváci dostali k staršej fotke z nakrúcania klipu pre Dominiku Mirgovú. Na fotke z roku 2022 vidno Kristi a takisto aj samotného Traba. Dvojica spolu v šou Love Island tvorí pár. Mnohí teda hovoria o tom, že sa poznali už predtým a celá šou je len divadlo.

Vyjadrili sa aj admini

„V Trabovej brandži, kde točí každý druhý deň so ženami, si nemyslím, že má prehľad o každej žene, s ktorou sa stretol. Trabo s Kikou sa pred šou nesledovali ani nemajú vymenenú medzi sebou správu (jediná správa je presne z roku 2022, kde ho z točenia označila – viď ďalej). Vo videoklipe nemajú ani jednu spoločnú scénu – iba tú, kde sú všetci, takže si ani nemyslím, že by mu skrz toho mala nejako rezonovať v hlave,” vysvetľuje admin na Trabovom profile.

Admin zároveň poukázal na to, že to nič neznamená. „Keď prídete na točenie, s človekom si podáš ruku a každý automaticky robí, čo má, tam nemáš ani priestor veľakrát na kecanie/zoznamovanie. Takže to, že si človek podá ruku, neberiem ako relevantný stav toho, že by sa poznali a že by si to vôbec pamätali. Verím tomu, že sa naozaj úprimne zoznamujú tam – Trabo by toto ani fejkovať nevedel, pri každej interakcii s Kikou vidíte, že to je úprimné a že ju má naozaj rád,” pokračuje.

Špekulácie sa snažila vyvrátiť aj Kikina adminka. „Naozaj si myslíte, že dva roky čakali a dohadovali sa na tom, že o dva roky pôjdu spolu na Love Island a tam sa do seba zaľúbia a pôjdu to spolu vyhrať? Však to nedáva zmysel. Viac dôkazov vám už nevieme,” hovorí.

Na Love Islande sa dejú viaceré drámy naraz

Nedávno zo šou odišiel Tomáš, ktorý mal vraj problémy s kamerami a so spánkom. Netrvalo to dlho a na Love Island sa opäť vrátil. Tereze sa tak splnilo to, v čo tak silno dúfala„Chýbal si mi,” reagovala. Tomáš sa ukázal rovno aj s romantickou kyticou ruží, z ktorej bola Tereza nadšená„Mám obrovskú radosť, že sme konečne spolu,” povedala„Ten týždeň bol dosť náročný asi pre oboch a fakt si to tá situácia žiadala už,” podotkol Tomáš.

Ani z tejto situácie neboli fanúšikovia nadšení a poukázali na to, že Tomáš tam už nemá čo robiť, keď dobrovoľne odišiel. Mnohí hovoria o tom, že súčasná sezóna Love Islandu je doposiaľ najhoršia.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.