Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 22.9.2024
sk
Móric
cz
Darina

Fiki Sulík prezradil detaily zo svojho detstva. Toto mu hovorieval jeho otec

Malo by toto dieťa počuť?


Akonáhle sa povie meno Fiki Sulík, tak si mnohí predstavia kontroverzné názory na rôzne témy. Syn politika Richarda Sulíka sa na internete nebojí vyjadriť svoj nesúhlas a pohľad na veci, a to často bez akéhokoľvek filtra. Čo ho však viedlo k radikálnemu vyjadrovaniu sa? Ako informuje web Koktejl, Fiki Sulík prezradil detaily zo svojho detstva a poukázal na to, čo mu hovorieval jeho otec.

Fiki Sulík pridáva na sociálne siete neustále videá a fotky zo svojich tréningov. Aktívne sa venuje boxovaniu a relatívne nedávno sa dokonca ukázal vo svojom prvom veľkom zápase, v ktorom svojho nepriateľa zdolal bez akýchkoľvek problémov. Pôvodne sa obával toho, ako sa bude cítiť pred veľkým davom ľudí, no to ho nezastavilo a tento strach prekonal.

Podľa všetkého mu bol v tomto veľmi nápomocný jeho otec Richard Sulík, ktorý mu pomohol vybudovať si disciplínu. Práve tá je kľúčovým aspektom pri športe a celkovo pri budovaní svojej osobnosti. Počas detstva mu hovorieval tieto slová.

„Vždy, keď som v škole neposlúchal, tak mi foter vravel, že ak chcem robiť kok**iny, musím mať výsledky. Ak nemám výsledky, tak sa musím zaradiť a držať p**u. Takže mám výsledky a robím kok**iny. Disciplína je sloboda,“ napísal v príbehu na svojom Instagrame, kde pózuje so svojou vysekanou postavou.

Jeho otec mal v tomto jednoznačne pravdu. Na to, aby si mohol v živote vyskakovať, musíš najskôr niečo dokázať. Je dôležité na sebe makať a neustále sa zlepšovať, a to aj vďaka disciplíne.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nenechaj si ujsť zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa počas leta nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.