Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 23.9.2024
sk
Zdenka
cz
Berta
, Bertina

Separ už novú známosť neutají. Unikli zábery, kde sú spolu na oslave

Mali k sebe poriadne blízko.


Raper Separ sa len nedávno rozišiel s priateľkou a známou influencerkou Cynthiou Tóthovou a hneď pár týždňov na to sa začalo povrávať, že si našiel novú priateľku. Bolo to kvôli záberom z dovolenky, kde mu mladé dievča masírovalo nohy.

On to však vyvrátil, no po pár týždňoch sa začalo rozoberať iné dievča v jeho živote. Má ísť o ďalšiu mladú influencerku Teri Pallovú, ktorú aj samotná Cynthia označila za „famehunterku“.

„Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť, a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom… Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ povedala Cynthia.

„Ja som to vycítila, že sa chce so mnou baviť kvôli tomu, že buď som jeho frajerka, alebo sa chce udržať medzi takýmito ľuďmi,“ uviedla.

V komentároch sa hneď objavili negatívne slová. „Čajka sa hneď musí natočiť v jeho aute, aby nenápadne dala všetkým najavo, že je to ona. Hnooj, ale chyba chlapa, že ide týždeň po rozchode za takou tupou žumpou,“ napísal sledovateľ. Ďalší v komentároch uviedli, že ich spolu dokonca aj videli.

K situácii sa vyjadril aj Separ, pričom si servítku pred ústa nedával. Povedal len to, že je jeho vec, s kým sa bude stretávať. Na TikToku sa však objavili videá, kde spolu stoja bok po boku na oslave 40-tych narodenín, pričom Separ držal ruku na jej pozadí, čo môže nasvedčovať tomu, že je medzi nimi skutočne niečo viac. Odhalil ich niekto z blízkeho okolia. Toto video podľa všetkého na svoj Instagram pridal Mário Biháry.

Mohlo by ťa zaujímať:

Cynthia Tóthová otvorene prehovorila: Jednu ženu považuje po rozchode so Separom za hada


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.