Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Separ potvrdil vzťah so známou slovenskou influencerkou. Je od neho o 15 rokov mladšia

Na Instagrame uverejnil ich spoločnú fotografiu.


Len včera sme ťa informovali o tom, že Separ už svoju priateľku Teri Pallovú netají. Unikli totiž zábery z oslavy 40. narodenín jeho kamaráta, na ktorej boli bok po boku a on ju dokonca držal za pozadie.

Separ spočiatku všetky tvrdenia o ich vzťahu vyvrátil a servítku pred ústa si naozaj nedával. Povedal, že sú to všetko len konšpiračné teórie.

„Všetci vzťahoví odborníci, všetci psychológovia, všetci odborníci na cudzie životy, dajte si najprv do poriadku tie vaše a potom riešte niekoho iného, vaše konšpiračné pri*ebané teórie založené na vode,“ začal. „S kým budem chodiť, je čisto moja vec a aký má na toho človeka niekto iný názor, je mne úplne u k*kota,“ dodal.

Nakoniec si však pozorné oči všimli, že v čase oslavy dávali fotky z podobných lokácií a neskôr sa objavili aj zábery, kde sú spolu na oslave a mali k sebe naozaj blízko. 22-ročnú influencerku Teri Pallovú pritom Separova expriateľka označila ho „famehunterku“.

„Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť, a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom… Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ povedala Cynthia, pričom nikdy nekonkretizovala meno dievčiny.

Ľudia v komentároch však vedeli hneď, že ide o Teri. „Neviem, neviem, čo s ňou má, ale viem, zo všetkých strán sa to ku mne dostávalo, že hej. Všetci to vidia, že prečo, že využila tú situáciu, chápeš, to je otrasné, to by som nikdy neurobila,“ povedala Cynthia ešte vtedy.

Nakoniec je však jasné, že Teri a Separ tvoria oficiálny pár. Počas včerajšieho dňa totiž pridal do instagramových príbehov ich spoločnú fotografiu, ku ktorej napísal popis „tzv. čo koho do toho“.

Mohlo by ťa zaujímať:

Separ už novú známosť neutají. Unikli zábery, kde sú spolu na oslave


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.