Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Znamenia a relaxácia: Aké formy oddychu preferujú jednotlivé znamenia?

Sedí to na teba?


Každé znamenie zverokruhu má svoj vlastný spôsob, ako sa uvoľniť a zbaviť stresu. Niektoré preferujú fyzickú aktivitu, iné meditáciu alebo kreatívne činnosti. Ako sa teda ukazuje, tvoje znamenie ti predurčuje aj to, aký spôsob relaxácie by ti mohol vyhovovať najviac.

Každý deň so sebou prináša množstvo podnetov na stres, a ako sa hovorí, každý deň má dosť svojich starostí. Nielen ako prevencia pred vyhorením, ale celkovo ako nástroj udržania si harmonického života je dôležité venovať pozornosť oddychu a primeranej relaxácii. Pozrime sa na to, aké metódy relaxácie sú typické pre jednotlivé znamenia.

Baran (21. marec – 19. apríl)

Barani sú známi svojou energiou a potrebou akcie. Ich preferovanou metódou relaxácie sú fyzické aktivity, ako je beh, posilňovanie alebo šport. Intenzívne cvičenie im pomáha vybiť nadbytočnú energiu a zbaviť sa stresu.

Býk (20. apríl – 20. máj)

Býci sa radi obklopujú pohodlím a krásou. Pre nich je ideálnym spôsobom relaxácie relaxačný kúpeľ s aromatickými olejmi a dobrou knihou. Takisto si užívajú gurmánske jedlo, ktoré ich uspokojí a zrelaxuje.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Blíženci milujú komunikáciu a interakciu s inými. Radi si odpočinú pri rozhovoroch s priateľmi alebo pri čítaní. Venujú sa aj kreatívnym činnostiam, ako je písanie alebo maľovanie, čo im pomáha uvoľniť myseľ.

Znamenia a relaxácia: Aké formy oddychu preferujú jednotlivé znamenia?
Shutterstock

Rak (21. jún – 22. júl)

Raci sú emocionálni a potrebujú čas na regeneráciu. Ich relaxačné techniky zahŕňajú meditáciu a čas strávený v prírode. Radi sa obklopujú rodinou a blízkymi, čo im poskytuje pocit bezpečia.

Lev (23. júl – 22. august)

Levi majú radi zábavu a dobrodružstvo. Radi sa uvoľňujú pri návšteve kultúrnych podujatí, ako sú koncerty alebo divadelné predstavenia. Taktiež si užívajú aktivity, ktoré im dávajú priestor na sebavyjadrenie.

Panna (23. august – 22. september)

Panny sú praktické a detailne orientované. Pre relaxáciu preferujú organizáciu a plánovanie. Môžu sa zrelaxovať pri upratovaní alebo v záhrade, kde sa starajú o rastliny. Taktiež milujú jogu a meditáciu.

Mohlo by ťa zaujímať:

Slovenka o jogovom pobyte v Portugalsku: Nie je to pre každého, najviac som si užila pizzu na pláži. Čo ju prekvapilo a prečo by už druhýkrát asi nešla?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Veronika Kužmová
Som z východu a som na to hrdá. Vyštudovala som editorstvo a vydavateľskú prax a raz by som chcela zeditovať knihu, ktorá vyhrá Nobelovu cenu. Zaujímam sa o zdravý životný štýl a rada cvičím, aby som potom mohla robiť svoju druhú najobľúbenejšiu činnosť - jesť.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.