Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Adamec z Let’s Dance si nekladie servítku pred ústa. Porotkyňu nazval zatrpknutou starou ženou

Český tanečník ostro kritizoval porotkyňu aj hviezdneho účastníka minulého ročníka.


Úspešný český tanečník Matyáš Adamec (24) bol hosťom podcastu Space by Nikita od Nikity Jankovičovej. Matyáš veľmi otvorene hovoril o svojom pôsobení v Let’s Dance, pričom sa nevyhol veľmi ostrým vyjadreniam na adresu niektorých známych tvárí.

„Som najlepší“

Matyášovi sebavedomie rozhodne nechýba. Nebojí sa otvorene hovoriť o tom, aký je dobrý, a priznáva, že kritika od porotcov Let’s Dance ho dokáže dosť nahnevať: „Občas tam niektorí ľudia hovoria úplne z cesty.“ Vadí mu to hlavne s ohľadom na svoje partnerky, ktorým týždeň niečo vysvetľuje, niečo sa naučia, predvedú dobrý výkon a nakoniec im porota povie, že to, čo robia, je celé zle.

Určite si prečítaj:

15 seriálov, ktoré mali veľký potenciál, no sklamali divákov na plnej čiare

„Ja viem, že som tam najlepší,“ tanečník suverénne poukázal na svoje profesionálne úspechy a skúsenosti. Tvrdí, že Let’s Dance nepovažuje za súťaž v pravom slova zmysle, ale ide len o šou. Vôbec mu nezáleží, ako dopadne, pretože v jeho očiach to nie je hodnotná profesionálna súťaž.

Niektorí ľudia ho dokázali naštvať

Zdá sa, že pre Matyáša je skutočným postrachom istá porotkyňa, o ktorej povedal: „Keď skrátka táto zatrpknutá stará žena ti tam nasilu začne hejtovať partnerku…Nie je to len môj pohľad, videli to ľudia tam, čo boli, videl to ten cast, videli to ľudia v komentároch, videli to všetci, že je to skrátka too much.“ Týmito slovami zjavne narážal na Tatianu Drexler.

Tanečník prezradil, že mu riadne liezol na nervy aj Mario Cimarro, herec z telenoviel, ktorý sa Let’s Dance zúčastnil minulý rok. Bol podľa neho arogantný a zle sa správal k niektorým ľuďom, čo, samozrejme, Matyáša iritovalo „…pretože nie je to Brad Pitt alebo nie je to nikto taký, kto by si to teoreticky mohol dovoliť.“


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.