Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Dobrá správa pre východné Slovensko. Košické letisko pridáva viac letov, ide o obľúbené linky

Z Košíc poletíš do týchto destinácií častejšie.


Dobrá správa pre milovníkov cestovania z východného Slovenska. Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair pridáva viac letov s odletom z Košíc.

Už počas blížiaceho sa zimného letového poriadku, ktorý vstupuje do platnosti 27. októbra, bude Ryanair lietať z Košíc do Liverpoolu trikrát týždenne, vždy v pondelok, stredu a v piatok, informuje letisko na svojom webe.

Z Košíc do Prahy každý deň

Navyše od letného letového poriadku (od 30. marca 2025) bude Ryanair lietať z  Košíc do Prahy na dennej báze. Aktuálne sú medzi Prahou a Košicami prevádzkované štyri lety týždenne. 

Budúce leto sa bude lietať z Košíc do Zadaru vo frekvencii až troch letov týždenne. Lietať sa bude vždy v utorok, štvrtok a v sobotu, a to už od 27. mája 2025.

Sme veľmi radi, že spoločnosť Ryanair ako náš spoľahlivý a agilný partner je vnímavý v našich diskusiách a reflektuje na požiadavky trhu. Výsledkom je pozoruhodné navýšenie kapacity na obľúbených linkách do Liverpoolu, Prahy a Zadaru. Povzbudzujeme všetkých cestovateľov, aby si svoje výlety plánovali  predstihom a využili atraktívnu ponuku Ryanairu,“ uviedol výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice Thomas Dworschak.

TASR

Predseda Košického samosprávneho kraja Rastislav Trnka v tejto súvislosti povedal: „Mám veľkú radosť, že storočné, ale stále vitálne Letisko Košice naďalej potvrdzuje svoju pozíciu renomovanej vstupnej brány nielen do nášho kraja, ale na celé východné Slovensko.

Pre zvyšovanie kvality života našich občanov i pre zvýšenie počtu zahraničných turistov je kvalitná letecká dostupnosť kľúčová. Spoločne s Letiskom Košice v zmysle podpísaného memoranda pracujeme na tom, aby sa letecká dostupnosť zlepšovala i naďalej.“  

Z košického letiska sa so spoločnosťou Ryanair aktuálne lieta do Prahy, Zadaru, Liverpoolu, Dublinu a Londýna.

Zážitky z letiskových kontrol

Mohlo by ťa zaujímať:

Ľudia sa podelili o svoje zábavné príhody z letiskových kontrol


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.