Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Tento muž je platený za to, že chodí na svadby a kazí ich. Koľko si pýta za zvláštnu službu?

Muž prevádzkuje zvláštny biznis.


Muž zo Španielska rozbehol ozaj zvláštny biznis. Je platený za to, že príde na svadbu a prekazí ju. Väčšinou to prebieha tak, že sa postaví a vysloví námietku. Ernesto Reinares Varea zo Španielska si účtuje približne 500 eur za to, že ti zničí svadbu.

Zvyčajne si ho objednávajú nevesty, ktoré si nie sú isté, ako zrušiť svoj vlastný sobáš. „Ak máte pochybnosti alebo sa nechcete vydať, nebojte sa, podám námietku proti vášmu zosobášeniu,“ píše sa v inzeráte. Informuje o tom britský portál The Independent.

„Stačí mi povedať čas, miesto a dátum,“ hovorí Ernesto a uvádza: „Zjavím sa uprostred obradu so slovami, že som veľká láska tvojho života a utečieme spolu ruka v ruke.“ Inzerát sa najprv začal ako vtip, kým ho nezačali kontaktovať nevesty, ktoré preukázali seriózny záujem o jeho službu. Odvtedy naďalej dostáva ponuky, pričom uviedol, že je zarezervovaný až do decembra.

Shutterstock

Facka stojí 50 eur

Okrem toho, že Ernesto verejne namieta proti sobášu, umožňuje tiež rodinným príslušníkom, aby ho „vyfackovali“ za ďalšie peniaze. „Každá facka má hodnotu 50 eur,“ vysvetlil. Objednať si ho môže nevesta, ale aj ženích, keď si nie sú istí sobášom a nevedia, ako od toho všetkého odstúpiť. „Viem, že to môže vyzerať ako vtip, ale nie je to tak,“ dodal.

Názory ľudí na jeho biznis sú rôzne. Niektorí si myslia, že sú to vyhodené peniaze a rozísť sa s niekým sa dá aj zadarmo. Iným príde divné to, že nejaký cudzí muž by mal na ich svadbe namietať proti sobášu. Zdá sa však, že o Ernestove služby je vysoký záujem, a teda to nebude až taká hlúposť.

  1. Keby máš tu možnosť, objednal by si si jeho službu?

    1. Áno
    2. Nie
    188 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Mohlo by ťa zaujímať:

8 vecí, ktoré vážne sťažujú organizovanie svadby


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.