Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Najlepšie aplikácie na organizáciu času. Vďaka týmto piatim zlepšíš svoju produktivitu

Tieto ti naozaj pomôžu, ak máš problém s nestíhaním a strácaním času.


V dnešnom uponáhľanom svete je efektívne riadenie času kľúčové pre dosiahnutie osobných aj pracovných cieľov. Každý má nonstop v kuse telefón, ktorý je síce dobrý sluha, ale zlý pán. Vďaka nemu vieme byť s kýmkoľvek v spojení kedykoľvek, no zároveň nám povinnosti pribúdajú tiež prakticky kedykoľvek. A s ich organizáciou nám vedia pomôcť rôzne aplikácie.

Preto je potrebné, aby sme si vedeli čas efektívne rozdeliť a využiť ho tak, ako potrebujeme. A v tom nám vedia pomôcť aj aplikácie na organizáciu času. V dobe digitálnej, ako súčasnú epochu môžeme nazvať, sa stali nenahraditeľnými nástrojmi pre každodenné plánovanie a správu úloh. S ich pomocou môžeme zvýšiť svoju produktivitu a zároveň znížiť stres spojený s chaotickým rozvrhom. A tu je niekoľko z nich.

1. Todoist

Todoist je populárna aplikácia pre správu úloh, ktorá umožňuje jednoducho organizovať svoje úlohy podľa dôležitosti, termínov a projektov. S intuitívnym rozhraním a možnosťou synchronizácie cez rôzne platformy je ideálnym spoločníkom pre každého, kto hľadá jednoduché riešenie pre svoje denné plánovanie.

Najlepšie aplikácie na organizáciu času. Vďaka týmto piatim zlepšíš svoju produktivitu
Shutterstock

2. Toggl Track

Pre tých, ktorí potrebujú sledovať, ako trávia svoj čas, je Toggl Track ideálnym nástrojom. Táto aplikácia umožňuje jednoducho evidovať čas v rôznych projektoch a úlohách, čo pomáha identifikovať, kde môžeš optimalizovať svoju produktivitu.

3. Forest

Ak máš problémy s odvrátením svojej pozornosti od mobilného telefónu, aplikácia Forest ti pomôže zamerať sa na prácu. Pomocou gamifikácie ti umožňuje pestovať virtuálny les tým, že sa vyhýbaš používaniu iných aplikácií na určitý časový interval.

4. Google Kalendár

Jedným z najznámejších nástrojov na plánovanie je Google Kalendár, ktorý ponúka jednoduché a efektívne možnosti pre organizáciu stretnutí, udalostí a upomienok. S možnosťou synchronizácie s ďalšími aplikáciami a zdieľania kalendárov je ideálnym nástrojom nielen pre jednotlivcov, ale aj pre tímy.

Mohlo by ťa zaujímať:

Nie je to je len o vyhľadávaní. Toto sú online nástroje od Googlu, o ktorých si možno ani netušil

5. Evernote

Pre tých, ktorí preferujú komplexné riešenia pre svoje poznámky a plánovanie, poskytuje Evernote širokú škálu funkcií vrátane záznamov hlasových poznámok, synchronizácie na viacerých zariadeniach a možnosti organizácie poznámok podľa štítkov a kategórií.

Najlepšie aplikácie na organizáciu času. Vďaka týmto piatim zlepšíš svoju produktivitu
Shutterstock

Tagy:

Veronika Kužmová
Som z východu a som na to hrdá. Vyštudovala som editorstvo a vydavateľskú prax a raz by som chcela zeditovať knihu, ktorá vyhrá Nobelovu cenu. Zaujímam sa o zdravý životný štýl a rada cvičím, aby som potom mohla robiť svoju druhú najobľúbenejšiu činnosť - jesť.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.