Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Nathan na Love Islande vraj na Dominiku skúša to isté ako na Fergie. Takto dopadol ich vzťah

Nathan si na Love Island išiel konkrétne pre Dominiku.


Veľkým prekvapením tohtoročného Love Islandu bol príchod Nathana Christiana, ktorý bol už v prvom ročníku šou. Prišiel ako bombshell na vilu Casa Amor, kam sa tentokrát nevydali muži, ale ženy.

Ocitol sa tam spolu s ďalšími štyrmi mužmi a od začiatku mal zálusk na Dominiku, prezradil pre Markízu. Pár s ňou však ale netvorí, no ako on sám povedal, bude o ňu bojovať. Už vopred dokonca priznal, že si tam ide konkrétne pre ňu.

V minulosti však Nathana spájali dokopy s účastníčkou Ruže pre nevestu Frederikou. „To by som vôbec nenazval žiadnym vzťahom, ani ničím podobným. Takže na to nenarážam. Ale bol to niekto iný, a to je také, že tam nebolo niečo viac. Skôr taká kamarátska úroveň,“ prehovoril o ich údajnom vzťahu.

Nathan totiž pred odchodom na Love Island priznal, že single je už 4 až 5 mesiacov. K situácii sa už stihla vyjadriť aj samotná Frederika.

Ako to s ich vzťahom bolo?

„Do poslednej chvíle som ho obraňovala pred všetkými, čo mi vraveli… Čo s ním buď pracovali alebo ho poznajú či už z nejakých akcií alebo na nejakých projektoch, s ktorými on pracoval. Vraveli mi, že si mám naňho dávať pozor a samozrejme, čo som spravila? Išla som do toho,“ priznala.

„Teraz, keď som ho videla tu a videla som, ako sa rozprával s Dominikou a ako po nej išiel. Vlastne presne to isté, čo povedal jej, hovoril mne – úplne od slova do slova. Dlhé mesiace si ma takto získaval a až keď som nakoniec povolila, tak potom dal back up,“ pokračovala ďalej.

„Nikdy nezabudnem tú vetu, ktorú mi povedal. Že ho to mrzí a že nemá dostatok empatie, aby mi vysvetlil, čo sa deje v jeho živote, ale že momentálne si prechádza ťažkým životným obdobím a že možno raz mi to vysvetlí a pochopím to. O pár mesiacov nato išiel na Love Island,“ dodala na záver.

Mohlo by ťa zaujímať:

Prvý pohlavný styk na Love Islande? Toto prezradilo dvoch súťažiacich


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.