Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 27.9.2024
sk
Cyprián
, Damián
cz
Jonáš

Slovákom padla sánka. Vanesa v šou Extrémne premeny odrovnala divákov skvelou postavou

Ukázala sa iba v plavkách a všetkým vyrazila dych.


Včerajšia premena v šou Extrémne premeny všetkým vyrazila dych. Len 21-ročná Vanesa sa dala na ročný boj spolu s trénerom Marošom Molnárom.

Mladé dievča si v živote prešlo veľmi náročnými obdobiami. Liečba rakoviny štítnej žľazy zanechala stopy na Vanesinej psychike, ale aj na tele. Samozrejme, snažila sa viackrát schudnúť aj sama, no neskôr prišiel neželaný jojo efekt, píše TV Markíza.

Keď rúčka na váhe ukázala Vanese 106 kíl, rozhodla sa, že musí urobiť radikálnu zmenu. Prihlásila sa do šou Extrémne premeny a Maroš si ju vybral. Skvelú správu jej prišiel oznámiť priamo počas prednášky na vysokej škole v Trnave.

​Aj keď sa na ceste za vysnívanou postavou objavili prekážky či zaváhania, Vanesa sa nevzdala a ukázala obrovskú silu. Z pôvodných 106 kíl schudla na neuveriteľných 55. Potýkať sa musela aj s mnohými hormonálnymi poruchami.

TV Markíza

Čo hovoria na premenu diváci?

„Pre mňa to bol jeden z najkrajších, ale zároveň najťažších rokov, aké som mohla mať. Pretože to naozaj nie je jednoduché, ale naozaj každý ten jeden úspech, ktorý som mala možnosť zvládnuť a prežiť, bol jeden z najkrajších úspechov. Som šťastná, že som to mohla zažiť,“ priznala sa Vanesa.

Išlo o naozaj výraznú a extrémnu premenu. Vanesa všetkým vyrazila dych, keď do štúdia prišla len v bikinách a ukázala vynikajúcu postavičku. Čo na jej premenu hovoria Slováci?

„Paráda Vaneska, veľa šťastia v živote,“ napísala jedna komentujúca pod príspevok na Facebooku. „Toto bola najkrajšia premena, akú som kedy videla. Vanesa zabila, klobúk dole!!!!“ napísala ďalšia. „Vanesa, si super! Perfektne si to zvládla!“ pridala sa ďalšia diváčka.

„Super, že ste sa prihlásila a odvážila a určite motivujete ďalších. Nie vždy treba odsudzovať, niekedy zlyhá zdravie a niekedy psychika. Samozrejme, je úžasné, že sa nebojí vystúpiť a pracovať proti sebe, čo je najťažšia práca v živote a málokto to dokáže. Veľa síl prajem,“ rozpísala sa ďalšia komentujúca.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.