Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 28.9.2024
sk
Václav
cz
Den české státnosti | Václav
, Václava

Známy slovenský hudobník sa zasnúbil. Jeho vyvolená mu povedala áno v Grécku

Po dlhých rokoch vzťahu hudobník pokľakol pred svoju vyvolenú.


Známy slovenský hudobník Lukáš Lacko sa zasnúbil. Ľudia ho skôr poznajú pod pseudonymom Suvereno. Na začiatku svojej kariéry sa sústredil predovšetkým na rap, ktorý zaujal hlavne mladú generáciu.

Účinkoval napríklad v muzikáli Príbeh ulice a neskôr spolupracoval s Dominikou Mirgovou a raperom Majkom Spiritom. So Spiritom bol neskôr súčasťou projektu ESO, do ktorého sa zapojil aj raper Grimaso. Pred pár dňami sa na sociálnej sieti pochválil skvelou správou, píše portál Diva.sk.

Suvereno si kedysi užíval život bohéma, ktorý však nebol dlhodobo udržateľný. „Mojimi hodnotami boli vtedy hlavne peniaze, sláva a ženy. Emócie som mal veľmi rozkývané, do dvoch extrémnych krajností. Extázu striedala depresia. Financie som taktiež nemal pod kontrolou. V minulosti som si zobral aj tri, štyri úvery. Robil som hlúposti a chyby z nerozvážnosti. Bol to typický bohémsky zhýralý spôsob života,“ povedal hudobník v rozhovore pre Diva.sk v minulosti.

Suvereno je už dlhé roky vo vzťahu s charizmatickou blondínkou Klárou, ktorá si zo svojho predchádzajúceho vzťahu priniesla tri deti. Hudobník vždy túžil po rodine a skutočnosť, že sa stane náhradným otcom pre jej tri deti, mu nevadila, naopak, veľmi sa z toho tešil. Prítomnosť detí si naplno užíva a príchod vlastnej dcéry bol pre neho najväčšou radosťou. Rovnaké šťastie ho pravdepodobne čaká aj pri vstupe dvojice do manželstva.

Klára povedala Suverenovi svoje áno počas romantickej dovolenky v Grécku. „Svetu dáva sa na známo, že mi povedala svoje áno,“ napísal umelec k fotografii s prsteňom a dodal, že láska je najväčším darom.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.