Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 29.9.2024
sk
Michal, Michaela
, Michael
cz
Michal
, Michael

Teri Pallová prvýkrát prehovorila o vzťahu so Separom. Čo povedala o Cynthii?

Teri sa prvýkrát vyjadrila k celej situácii a povedala, že aj naposledy.


Raper Separ a influencerka Cynthia sa rozišli pred vyše mesiacom. Krátko po ich rozchode sa začali šíriť reči, že má raper novú priateľku, čo vyvolali zábery z dovolenky, kde mu mladé dievča masírovalo nohy.

Aj keď tieto fámy poprel, o niekoľko týždňov sa objavili špekulácie o ďalšej žene v jeho živote. Tentoraz ide o mladú influencerku Teri Pallovú, ktorú samotná Cynthia označila za „famehunterku“. Separ sa k celej veci už vyjadril, no Teri mlčala, až doteraz. Mladá influencerka sa konečne rozhodla prehovoriť o celej sitiácii.

Len 22-ročná Teri Pallová sa rozhodla vyjadriť k údajnému vzťahu so Separom a k tomu, čo o nej povedala Cynthia. Teri včera tejto téme venovala na Instagrame niekoľko stories a poriadne sa rozpísala. Uviedla tiež, že toto je jej prvé a posledné vyjadrenie k celej situácii a že nemá záujem dávať rozhovory médiám a viac to riešiť.

„Vôbec mi nie je príjemné riešiť až takéto súkromie verejne. Nikdy som to nerobila, ale teraz je to viac než potrebné. Rada by som na úvod povedala, že so Sepim som sa nikdy v živote nekontaktovala, pokiaľ bol zadaný on alebo ja. Nikomu som do vzťahu neliezla, to, že sa oni dvaja rozišli, bolo čisto medzi nimi,“ uviedla na začiatok Teri.

Pozvanie na kávu?

„Poďme k veci. Slečna ma pred dvoma rokmi zavolala na kávu s tým, že dve hodiny nakladala na svojho teraz už expriateľa (Separa). Už vtedy mi spomínala, že to majú zlé a bla bla. Ja som sa jej ako žena žene snažila pomôcť. To bolo naše prvé aj posledné stretnutie. Nakoniec teraz sa ukázalo, že ma cielene zavolala preto, aby mi ho znechutila, pretože mala pocit, že ho chcem, čo ani nebola pravda,“ pokračovala Teri.

„Je dosť na zaplakanie, keď potrebuješ ísť hovoriť h*vná na svojho priateľa a šíriť ich, aby vyzeral ako neschopný chlap, ktorý sa nestará o nič a o nikoho,“ vyjadrila sa k Cynthii a priznala sa, ako to bolo s pozvaním na kávu, ktoré Cynthia spomenula v jednom rozhovore: „Čo sa týka správy odo mňa, že som ju volala na kávu. Môj zámer nebol byť s ňou kamoška, ale poprosil ma o to môj ex, pretože sa mi dostalo do uší, že ja a Separ spolu spávame, čo nebola vôbec pravda. Mala som vzťah a aj on. Dokonca môj ex sa so Sepim pozná, takže mu bolo nepríjemné, že sa niečo také šíri. Ona ma 2-3krát odmietla, tak som si povedala dosť, nebudem sa nikomu doprosovať.“

„Vieme so Sepim najlepšie, ako to medzi nami je a bolo a nestojím o to, aby to riešilo celé Slovensko,“ dodala.

Instagram.com/Teri Pallová
Instagram.com/Teri Pallová

Mohlo by ťa zaujímať:

Cynthia Tóthová otvorene prehovorila: Jednu ženu považuje po rozchode so Separom za hada


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.