Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 30.9.2024
sk
Jarolím
cz
Jeroným
, Jeronym, Jarolím

Najkrajšie dievčatko na svete je už tínedžerka. Čo s ňou spravila puberta?

Mladá modelka za ten čas objavila v televízii aj automobilových reklamách.


Písal sa rok 2017 a vtedy 6 ročná Anastasiya Knyazeva bola označená ako najkrajšie dievčatko na svete. Ako to dosiahla? Jej hlboké modré oči, dlhé hnedé vlasy a anjelská tvár z nej robia dokonalý prototyp mladej bábiky. Jej podnikavá matka jej vlastnosti naplno využila a okrem stovky kastingov jej vytvorila aj Instagram. Tam sa mladá Anastasyia môže tešiť obrovskej pozornosti. Teraz má približne 1,2 milióna followerov a na najnovších fotkách môžeš vidieť, ako sa z nej postupne stáva slečna.

Anastasyia sa od útlej mladosti upísala kontraktom pre rôzne spoločnosti. Móda, modeling, ale zároveň aj automobilka Kia. Záujem o ňu sa prejavil v takmer každom odvetví. Kto by nechcel mať vo svojej reklame najkrajšie dievča na svete? Taktiež sa niekoľkokrát objavila v televízii, ale aj na plátnach kín.

V roku 2015 jej matka Anna vytvorila oficiálne portfólio, čím ju uviedla do povedomia verejnosti, čo jej nakoniec o dva roky neskôr vynieslo titul najkrajšie dievčatko na svete. Mnohé médiá ju dokonca prirovnávali k topmodelke Irine Shayk.

Ako vyzerá najkrajšie dievčatko na svete dnes?

V priemysle, ktorý sa často vyznačuje bohatstvom a extravaganciou, slúžia jej rodičia ako hrádza proti týmto vplyvom a zabezpečujú, aby ich dcéra zostala uzemnená a pokorná. Ich oddanosť tomuto štýlu výchovy je neochvejná, poháňaná túžbou chrániť ju pred povrchnými aspektmi slávy, ktoré môžu mladé talenty veľmi ľahko zviesť na scestie.

Slovenský model Filip Hrivňák: Moju kariéru odštartovala titulka Vogue Hommes. Giorgio Armani aj Donatella Versace sú v súkromí obyčajní, milí ľudia

Mohlo by ťa zaujímať:

Slovenský model Filip Hrivňák: Moju kariéru odštartovala titulka Vogue Hommes. Giorgio Armani aj Donatella Versace sú v súkromí obyčajní, milí ľudia

Anastasyia a jej očarujúce črty odzbrojili ľudí po celom svete. Jej vzhľad pripomínal jemnú porcelánovú bábiku, ktorá ožila, a jej krásne modré oči držali podmanivé kúzlo ďalekých oceánov, vďaka čomu si všade získavali srdcia ľudí. Dnes sa z mladej Rusky už stala tínedžerka a môžeme vidieť, že si svoje črty drží naďalej. Napriek veľkolepej pozornosti z každého kúta sveta navštevuje Anastasyia normálnu školu a snaží sa žiť bežný život.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.