Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 1.10.2024
sk
Arnold
cz
Igor

Zápas Slovan Bratislava verzus Manchester City sa blíži! Kde ho sledovať za pár centov?

Tehelné pole dnes ovládne atmosféra Ligy majstrov.


Liga majstrov prichádza na Slovensko! Legendárny Pep Guardiola a jeho tím Manchester City sa u nás popasujú so Slovanom Bratislava na Tehelnom poli už dnes, 1. 10. 2024. Diváci si budú môcť pozrieť aj predzápasové štúdio z Tehelného poľa. To začne o 20:15 na televíznej stanici Nova Sport 5. Táto stanica je, bohužiaľ, dostupná iba pre malý počet divákov, avšak, ako uvádza web zive.aktuality.sk, existujú aj alternatívy.

„Bratislavský Slovan prežíva jedno z najúspešnejších období v novodobej histórii klubu. Od úvodu sezóny ukazujú zverenci Vladimíra Weissa st. v európskych dueloch skvelé výkony, ktorými si vyslúžili miesto medzi najlepšími celkami starého kontinentu. Odmenou im je porcia minimálne ôsmich duelov v najprestížnejšej futbalovej klubovej súťaži na svete,“ láka divákov Markíza.

„Proti anglickému súperovi nastúpil Slovan naposledy v súťažnom zápase v sezóne 2019/2020. V rámci základnej skupiny Európskej ligy podľahol v dvoch dueloch Wolverhamptonu Wanderers 1:2 a 0:1,“ uvádza ďalej televízia. Zápas by mala komentovať dvojica Marek Arpáš a Jozef Havrilla. Moderovania predzápasového štúdia sa zhostí Marián Tomčák s hosťami Stanislavom Šestákom a Marekom Saparom.

Ako teda Slovan verzus Manchester City sledovať?

Diváci si budú môcť zápas pozrieť aj s balíčkom Voyo maximum za 12 eur. Naposledy však Markíza vysielanie jedného zo zápasov, konkrétne Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, z technických dôvodov nezvládla. Vysielateľ ponúkol divákom kompenzáciu vo forme kupónu.

Mohlo by ťa zaujímať:

Markíza zlyhala počas zápasu Ligy majstrov. Televízia ponúka predplatiteľom Voyo kompenzáciu

Čo je teda najlepšia alternatíva? V Česku odštartovala nová televízna služba Pecka.TV a jej súčasťou je aj kanál Nova Sport 5 HD. Službu je možné si objednať aj zo Slovenska. Na jej webe služba uvádza, že je primárne vytvorená pre Česko, fungovať ale bude aj na Slovensku.

Noví zákazníci sa môžu hneď ponoriť do skúšobnej verzie prvého týždňa, ktorá sa dá vyskúšať za symbolickú cenu 0,04 eura, čo je v prepočte jedna česká koruna. Treba si zvoliť balíček Mega Pecka, ktorý obsahuje aj stanicu Nova Sport 5 HD. Následne si iba stačí vypnúť predplatné a môžeš sledovať.

Slovan
TV Markíza

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.