Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 1.10.2024
sk
Arnold
cz
Igor

Rodinný šarm sa nezaprie. Mladý Beckham má novú a podstatne staršiu priateľku

Niektorí fanúšikovia nie sú s vekovým rozdielom spokojní.


Najmladší syn jedného z najznámejších párov sveta s priezviskom Beckham sa počas leta na verejnosti začal objavovať s brazílskou speváčkou Jackie Apostel. Vyspelá speváčka nie je na verejnosti príliš známa, a tak bol ich vzťah jednou veľkou záhadou. Fanúšikovia chceli viac informácií. Viacero zahraničných médií teda najprv informovalo o tom, že je v podobnom veku. Nakoniec ale web hellomagazine.com priniesol správu, že Jackie je od Cruza Beckhama staršia o 9 rokov.

Dvojica bola najprv videná v apríli na romantickej prechádzke naprieč Parížom, po ktorej sa vydali na módnu šou Victorie Beckham. Jackie bola s ľahkosťou schopná vkĺznuť do módneho sveta rodiny. Victoria, Cruzova matka, jej darovala nádherné svadobné šaty, ktoré mala Jackie na módnej prehliadke na sebe. Treba poznamenať, že Cruz Beckham sa so svojou poslednou priateľkou Tanou Holding rozišiel len v októbri minulého roka.

Jackie je súčasťou brazílskej kapely Schutz. Vďaka ich príspevkom na sociálnych sieťach rôzne zahraničné médiá dokázali odhaliť, že Jackie Apostel je skutočne o 9 rokov staršia než Cruz Beckham. Odhalenie tohto vekového rozdielu s niektorými fanúšikmi nerezonoval tým správnym smerom.

Kto je teda Jackie Apostel, nový člen rodiny Beckham?

„Vo vyššom veku nie je až taký veľký problém, keď je medzi partnermi vekový rozdiel 10 rokov. Pri niekom, kto má okolo 20, však medzi nimi budú veľké rozdiely. Je to trošku divné,“ napísal jeden z fanúšikov. „Takmer 29-ročná žena ide po 19-ročnom chlapcovi? Ak by to bol môj syn, tak by som nebol rád,“ pridal sa ďalší komentujúci, ktorého citoval magazín New York Post

Jackie sa ale nedávno rozhodla, že sólová tvorba nie je pre ňu. Po novom pracuje skôr v zákulisí, kde píše texty a melódie pre rôznych interpretov a rôzne druhy hudby (od soundtrackov po hiphop).

beckham
Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.