Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 2.10.2024
sk
Levoslav
cz
Olívie, Oliver
, Olivia

Ľudia sa podelili o svojich najhorších spolubývajúcich z vysokoškolských čias

Výška, to boli fakt "zlaté" časy.

Život na vysokej škole prináša mnoho nezabudnuteľných zážitkov, no nie všetky sú pozitívne. Mnohí študenti sa museli vyrovnať s problematickými spolubývajúcimi, ktorí im pekelne strpčovali každodenný život.

V tomto článku ti prinášame príhody z populárnej sociálnej siete Reddit, kde sa ľudia podelili o svoje najhoršie skúsenosti so spolubývajúcimi počas študentských čias. Od nechutných návykov až po nevhodné správanie – tieto príbehy ťa pobavia, no aj šokujú.

1. Na začiatku semestra si začala uprostred izby holiť intímne partie voskovými pásikmi tak, že použité pásiky padali lepkavou stranou rovno na zem. V dôsledku toho sme mali po zvyšok roka na podlahe chlpatý zaschnutý vosk a ona to ani za ten svet nebola ochotná upratať.

2. Môjmu spolubývajúcemu diagnostikovali rakovinu hrubého čreva. Všetci sme mu pomáhali, ako sme vedeli, a obdivovali ho, že vôbec zvláda chodiť do školy. Tesne pred letnými prázdninami nám oznámil, že prišlo k najhoršiemu a lekári mu už pomôcť nedokážu. Poriadne som ho vystískal, padlo kopec sĺz a ja som domov odchádzal s tým, že som ho práve asi videl naposledy. Po lete sa vrátil a tváril sa, akoby nič. Celé si to vymyslel.

3. O druhej ráno som sa zobudil na to, že mi niekto sedí na stoličke pri počítači, pozerá sa mojím smerom a zároveň som počul zvuk tečúcej vody. Vysvitlo, že môj na mol ožratý spolubývajúci si pomýlil moju izbu so záchodom a vyprázdnil sa rovno na všetky moje veci. Ráno poprel, že by sa niečo také stalo, a upratať som si to musel sám.

Shutterstock

4. Sedem dní v týždni, sedem rôznych chlapov. Zdieľali sme jednu izbu a ona si to s nimi rozdávala bez ohľadu na to, či som bola doma alebo nie. Keď som ju poprosila, či by ma predtým nechcela aspoň varovať, nech sa môžem niekam odpratať, vždy len šokovane vyhlásila: „Ty si nás počula? Mysleli sme, že spíš.“

Ochutnali sme zmrzlinu s príchuťou krupicovej kaše aj Slush! Aperol. Táto bratislavská zmrzlináreň rúca hranice tradičnosti

Odporúčame prečítať:

Ochutnali sme zmrzlinu s príchuťou krupicovej kaše aj Slush! Aperol. Táto bratislavská zmrzlináreň rúca hranice tradičnosti

5. Kradla nám jedlo a klamala, len sa tak prášilo. Doslova sme ju nachytali pri čine a jej nonšalantná odpoveď bola: „Veď si len dávam jablko.“ V ruke držala praclík. Môj praclík.

6. Spolubývajúci bol prvák, ktorý prvýkrát žil mimo domu, a jeho mama mu dovtedy nonstop behala okolo zadku. Po týždni sme si začali všímať, že neúnosne páchne. Kamarát sa ho spýtal, či má dezodorant, a on rýchlo pritakal, že áno. Následne z tašky vytiahol neotvorené tuhé mydlo. Vďaka tomu sme sa dozvedeli, že nielenže netuší, čo je dezodorant, očividne sa ešte nestretol ani s mydlom.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.