Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 2.10.2024
sk
Levoslav
cz
Olívie, Oliver
, Olivia

Tento muž terorizuje cestujúcich na bratislavskej hlavnej stanici. Jedna z jeho obetí nám opísala, ako jej potrel tvár zvratkami

Dotyčný sa motá na stanici takmer celý deň a znepríjemňuje život cestujúcim.


Mladá žena nám opísala hrozivý zážitok, ktorý zažila na bratislavskej hlavnej stanici. Neznámy muž jej bez akejkoľvek provokácie či predchádzajúcej interakcie zasiahol tvár zapáchajúcou hmotou, zrejme zvratkami. Tento človek je už známa firma a ľuďom škodí rôznymi spôsobmi.

Odporný incident

„Išla som do vestibulu z chodby a čítala som si mail. Zacítila som slabú ranu do tváre, takú, ako keď narazíš do niečoho rýchlosťou chôdze. Keď som sa otočila, videla som ho, ako na mňa uprene pozerá, ale bol relatívne ďaleko. Potom som si všimla, že mám niečo špinavé na okuliaroch a niečo smrdí,“ opísala incident poškodená.

Dotyčný sa takmer celý deň motá na bratislavskej hlavnej stanici a rôznymi spôsobmi znepríjemňuje život cestujúcim.
Shutterstock

„Utrela som si mokrou servítkou tvár a podľa konzistencie a toho, čo som cítila, to boli zvratky,“ opísala obeť. Človeku sa už len pri predstave obracia žalúdok. Aké traumatizujúce musí byť zažiť niečo také na vlastnej koži! Udalosť, ku ktorej došlo 1. októbra o 13:40, rozhodne nie je príjemným začiatkom nového mesiaca…

Poškodená ihneď prípad nahlásila polícii. Polícia muža zadržala a vypočula si jej výpoveď. Prípad sa bude ešte prerokovávať, pretože sa spracováva výpoveď ďalšej svedkyne. Žena si myslí, že zatiaľ polícia nemá v rukách nič, čo by čudáka zo stanice dostalo za mreže.

Terorizuje cestujúcich

Po tom, čo sa mladá žena poriadne umyla na záchodoch, útočníka opäť videla v priestoroch stanice. Asi 25 minút ho pozorovala, pretože jeho čudné správanie v nej vyvolávalo strach. Všimla si, ako dookola bezcieľne chodil po stanici. Bola svedkyňou toho, ako sa v jednom okamihu rozbehol na náhodnú tínedžerku a zámerne do nej vrazil ramenom. Očividne šokované dievča na muža vystrašene pozeralo niekoľko sekúnd. Tento útok nastal asi len 20 minút po tom, ako ženu zasiahol zvratkami.

Krátko na to k mužovi pristúpili dvaja policajti, ktorí následne hneď aj odišli. O chvíľu sa dostavila šestica policajtov, ktorá útočníka odviedla na oddelenie.

Páchateľ je na bratislavskej hlavnej stanici známa firma. Priamo po útoku jedna z osôb pracujúcich na stanici poškodenej povedala, že dotyčný muž sa poneviera na stanici od rána a „pripadá jej ako blázon“. K dispozícii máme aj fotografiu tohto človeka. Ľahko sa dá spoznať podľa toho, že je veľmi nízky – obeť útoku jeho výšku odhaduje len na 160 centimetrov.

Dotyčný sa takmer celý deň motá na bratislavskej hlavnej stanici a rôznymi spôsobmi znepríjemňuje život cestujúcim.
Foto páchateľa od obete útoku

Napadnutá žena tiež uviedla, že sa k nej dostala informácia, že muž mal problémy so zákonom asi pred mesiacom, keď dievča natrel výkalmi. Údajne aj kradne. Pozná teda hneď niekoľko spôsobov, ako terorizovať okoloidúcich. Tento človek je skutočným postrachom, na ktorý by si mali dávať pozor všetci cestujúci.

Odporúčame prečítať:

Kvíz: Ktoré aplikácie ťa najlepšie vystihujú? Zisti, ktoré by si mal začať používať!


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.