Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 2.10.2024
sk
Levoslav
cz
Olívie, Oliver
, Olivia

Takto Huliak opísal svoj pád zo stoličky. Tvrdí, že nešlo o náhodu

"Bolo to, ako keď hodíte dyňu na zem."


Pád Rudolfa Huliaka zo stoličky obletel celý slovenský internet. Incident sa udial počas natáčania relácie O päť minút dvanásť a stal sa vďačným námetom na memes. Ako však celú situáciu vníma samotný poslanec Huliak? O svoj pohľad sa podelil s redaktorom týždenníka Plus 7 dní.

Nebola to náhoda

„Mne sa zahmlilo pred očami, pretože ja som tam tou hlavou tak klepol, do slova a do písmena, ako keď hodíte dyňu na zem,“ opísal poslanec svoj pád. Reagoval tak na otázku redaktora, či z jeho úst vyšiel aj nejaký ostrejší výraz počas pádu. Všetko sa udialo tak rýchlo, že Huliak na to ani nemal čas. Tentoraz teda žiadna „suka“ nezaznela.

Poslanec tvrdí, že už v tých momentoch, ako sa dvíhal zo zeme, si bol „stopercentne istý“, že zábery z tejto nehody niekto vynesie von a objavia sa na internete. Stalo sa to tak aj napriek jeho žiadostiam. „Bolo tam príliš veľa náhod na to, aby toto všetko bolo náhoda,“ poslanec naznačil, že celá vec mohla byť cielene zinscenovaná s cieľom poškodiť jeho imidž.

Mohlo by ťa zaujímať:

Rudolf Huliak spadol zo stoličky v televíznej relácii. Takéto sú reakcie Slovákov

Prípad chce ťahať pred súd

Agentúra TASR uviedla, že Huliak v súvislosti s únikom videa podal trestné oznámenie na STVR. Na tlačovej konferencii v utorok povedal, že po páde, ktorý nazval „krkolomným“, sa necíti dobre. Poslanec od televízie žiadal aj ospravedlnenie. STVR prípad prešetruje. Televízia preveruje bezpečnosť modulárnych prvkov v štúdiu a zároveň pracuje na opatreniach, ktoré majú v budúcnosti zabrániť úniku zvukového a vizuálneho materiálu.

Poslanec NR SR Rudolf Huliak médiám opísal svoj pád zo stoličky, ktorý videlo celé Slovensko. Nešlo vraj o náhodu.
TASR

Huliak má za sebou zopár veľmi rušných dní. Okrem pádu zo stoličky má za sebou vulgárne urážanie poslankyne Lucie Plavákovej, ktorá na neho podala trestné oznámenie. Zároveň sa v poslaneckom klube SNS, ktorého je súčasťou, rozhorel veľký konflikt. Zdá sa, že vedenie SNS a Huliakova Národná koalícia, ktorá sa na kandidátke SNS dostala do parlamentu, sa rozkmotrili a už viac nedokážu nájsť spoločnú reč.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.