Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 2.10.2024
sk
Levoslav
cz
Olívie, Oliver
, Olivia

Bolt predstavuje novú službu Send. Teraz už doručí aj tvoje balíky

Ďalšia užitočná novinka.


Trh s doručovacími službami sa opäť rozširuje, pridáva sa k nim aj spoločnosť Bolt s ich novou službou Send. O novinke informovala firma priamo na svojom blogu, kde uvádza, že ide o praktickú službu, ktorá je určená na doručovanie balíkov. Ich cieľom je rýchle dodanie.

Ako Bolt uvádza, všetko je to veľmi jednoduché a celé to prebieha v aplikácii Bolt, ktorú máš už zrejme v telefóne. Stačí len zopár kliknutí a tvoj balík cestuje s niektorým z vodičov spoločnosti. Zatiaľ je nevýhodou, že služba funguje len v rámci Bratislavy. Pozitívom však je, že doručenie funguje v celej oblasti, kde Bolt pôsobí, a to za podobnú cenu, ako stojí klasická jazda.

Spoločnosť uvádza viacero dôvodov, prečo by si si mal zvoliť Bolt Send na doručenie tvojich balíkov. Služba cieli predovšetkým na menšie balíky, pričom firma tvrdí, že je tu hneď niekoľko výhod oproti klasickým doručovacím metódam.

Vôbec prvou je, že šetríš čas, pretože nemusíš riešiť štítky ani nikam balík nosiť. Služba si zakladá aj na rýchlosti, keďže príde na adresu príjemcu v priebehu pár minút, celý proces môžeš zároveň sledovať v aplikácii. Niektorých poteší aj to, že každý vodič prepravuje len jednu zásielku, to znamená, že sa tvoj balík nezamení s inými.

Bolt Send
Redakcia

Za službu Bolt Send zaplatíš rovnako ako za jazdy. V zásade si ju len zvolíš, podobne, akoby si si objednával odvoz. Jednoducho vyberieš miesto vyzdvihnutia balíka a cieľovú adresu. Následne zvolíš „Bolt Send“ a potvrdíš cestu. Príde vodič, ktoré mu to odovzdáš, a ten ju odvezie príjemcovi.

Predtým, ako si objednáš službu, tak bude vhodné si prečítať podrobnejšie informácie a pokyny priamo na stránke služby. Viac informácií nájdeš na tomto odkaze.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.