Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 4.10.2024
sk
František
cz
František

Legendárny pilot F1 Michael Schumacher sa prvýkrát po jedenástich rokoch objavil na verejnosti

Od hrozivého úrazu ho manželka Corinna drží v úzadí.


Podľa webu Mirror sa legendárny nemecký pilot Formuly 1 Michael Schumacher po jedenástich rokoch prvýkrát objavil na verejnosti. Stalo sa tak na svadbe jeho dcéry Giny-Marie. Obrad sa konal v rodinnej vile na Malorke.

Je známe, že Schumacher sa vyše desaťročia zdržiava v ústraní. Po vážnej nehode na lyžovačke bol niekoľko mesiacov v kóme a aj po prepustení z nemocnice si vyžaduje stálu starostlivosť lekárov. Len veľmi málo ľudí je zasvätených do podrobností o jeho zdravotnom stave a jeho manželka Corinna dáva dobrý pozor na to, aby sa na tom nič nezmenilo.

Opäť medzi ľuďmi

Pretekárova dcéra Gina-Maria Schumacher si vzala Iaina Bethkeho vo vile, ktorú v roku 2017 kúpila Corinna od Florentina Pereza, dlhoročného riaditeľa Realu Madrid za takmer 30 miliónov eur. Schumacher niekoľkokrát navštívil túto luxusnú nehnuteľnosť, teraz to však bolo prvýkrát za prítomnosti hostí.

Legendárny nemecký pilot Formuly 1 Michael Schumacher sa po jedenástich rokoch prvýkrát objavil na verejnosti.
Profimedia

Napriek tomu všetkému si rodina dala poriadne záležať na tom, aby ochránila súkromie legendárneho pilota F1. Hostia museli pri vstupe odovzdať svoje mobilné telefóny, čiže nikto si Michaela nemohol potajme odfotiť a fotografie zverejniť.

Takto krásne vyzerala jeho dcéra v svadobný deň

Hrozivá nehoda

Počas lyžovačky vo Francúzskych Alpách v decembri 2013 utrpel Schumacher vážny úraz hlavy, keď ňou vrazil do skaly. Napriek tomu, že mal na hlave prilbu, bol náraz natoľko silný, že mu poškodil mozog. Bývalý jazdec F1 podstúpil dve náročné operácie mozgu a strávil niekoľko mesiacov v kóme.

Legendárny nemecký pilot Formuly 1 Michael Schumacher sa po jedenástich rokoch prvýkrát objavil na verejnosti.
Profimedia

Rodina podrobnosti o Michaelovom zdravotnom stave dôkladne tají, z dostupných informácií je však jasné, že bývalý pretekár je na tom dosť zle. Zdroje zo Schumacherovho okolia hovoria, že nedokáže komunikovať rečou. Pohybuje sa za pomoci vozíka a má problémy s pamäťou. Manželka Corinna aj brat Ralf hovoria, že „Michael je stále tu, avšak je iný“.

zlatá horúčka

Odporúčame prečítať:

Zlato, choroby, chudoba a streľba. Aké to bolo žiť počas zlatej horúčky?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.