Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 4.10.2024
sk
František
cz
František

Škandál v ruskom parlamente. Poslanec a neznáma slečna to rozbehli priamo na mieste

Zachytila ich skrytá kamera.


Ruský parlament zažíva netradičný škandál. Ruský poslanec Denis Parfjonov, člen komunistickej strany, sa objavil na kamerových záznamoch ukazujúcich to, ako sa vo svojej kancelárii intímne zabáva s prostitútkou. Ako uvádza web Topky, video natočené skrytou kamerou sa najprv šírilo po platforme Telegram a teraz už aj po celom internete.

Parfjonov, ženatý otec dvoch detí, je na záberoch jasne zachytený pri neformálnom koketovaní s dlhovlasou blondínou pri svojom pracovnom stole. Na tom je ešte aj vlajka kosáka a kladivka, jasného symbolu komunistov.

Neskôr sa obaja presúvajú na pohovku, kde si navzájom prejavujú rôzne romantické pocity. V istom bode video je ukázané, ako si poslanec rozopína zips na nohaviciach. Žena sa zatiaľ pripravuje na orálny styk a môžeme jasne vidieť, kam to všetko smeruje a aký škandál sa buduje.

Po zverejnení nahrávky nastal v Štátnej dume teda obrovský škandál. Poslanec Parfjonov sa k celej záležitosti zatiaľ verejne nevyjadril, avšak podľa portálu URA.ru sa jeho strana záznamom zaoberá so značným záujmom.

Niektorí z jeho strany tvrdia, že škandál bol vyvolaný falošným videom vytvoreným pomocou umelej inteligencie. Šéf tlačovej služby komunistickej strany sa vyjadril, že podobných kancelárií a blondín je mnoho. Podľa jeho slov nemá video žiadny politický význam.

Ako vidia škandál ostatní?

Ostatné strany to ale nevidia tak jednoducho. Stúpenec vládnucej strany Jednotné Rusko Vitalij Milonov odsúdil Parfjonova a podal mu výzvu na to, aby zo svojej funkcie odstúpil. Okrem toho ale ešte dodal, aby sa kancelária, kde sa incident udial, očistila bielidlom a pokropila svätenou vodou, aby sa „vyhnali démoni“.

Zväz ruských veteránov sa vyjadril ešte tvrdšie. Parfjonov by podľa nich mal byť poslaný na front v rámci „špeciálnej vojenskej operácie“. To je oficiálny termín Moskvy pre vojnu proti Ukrajine. Svoje chyby by mohol napraviť tým, že sa zúčastní bojov za „spoločné víťazstvo“ na fronte. Vyzerá to tak, že škandál by mohol v ruskom parlamente pomôcť otvoriť veľa tém, keďže strany majú rozdielne názory a pripájajú k nim aj tie svoje politické.

Určite si prečítaj:

Ukrajinci lepia zlodejov, ktorí rabujú obchody, k pouličným lampám a stĺpom


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.