Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 4.10.2024
sk
František
cz
František

Stanka sa vyjadrila k rozchodu s Gyimesim. Bola za tým nevera či vekový rozdiel?

Ľudia sa jej pýtali dokonca aj na drogy.


Prednedávnom sa riešil rozchod Stanky s Radkom, keď po skončení šou nevedel ich vzťah prerásť do vážnejších rozmerov. Neskôr sa začala Stanka stretávať s politikom Gyimesim, čo najskôr nechcela priznať, no nakoniec si obaja venovali pekné slová na verejnosti a neskôr oficiálne tvorili pár.

Dnes sa zdá, že je všetko inak. Stanka prehovorila o rozchode, no politikova reakcia šokovala ešte viac. Tvrdil totiž, že on o ničom nevie. Bruneta sa však k celej kauze nevyjadrovala, až doteraz. Fanúšikom na Instagrame dala možnosť opýtať sa jej na čokoľvek, a, samozrejme, otázky padli aj na samotného politika.

Áno, je to pravda. Rozhodla som sa tento vzťah ukončiť. Nerada by som zachádzala do podrobností, každý si zaslúži trošku súkromia,“ potvrdila pred pár dňami pre portál Odzadu. Ľudia sa jej pýtali, či je za tým nevera, alebo dokonca drogy. „Drogy? Fuuu, nie. A ani jedno z toho som určite nenaznačovala. Niečo iné tam bolo, podobné,“ prezradila.

Politik však svoju údajnú neveru rázne poprel. „Neviem, odkiaľ pochádzajú tieto informácie, ale toto je absolútny nezmysel!“ napísal Nový Čas.

Medzi ďalšími otázkami bolo aj to, či jej nevadil 13-ročný vekový rozdiel. „Vek vôbec nebol problém. Skoro ideál. Potrebujem u muža cítiť nejakú zrelosť. Ale vek, samozrejme, nezaručuje, že muž je zrelý. Vekovo mladší muž to môže mať v hlave lepšie usporiadané, ako ten starší,“ prezradila.

Stanka ďalej prezradila, že je presvedčená o tom, že ten správny muž ešte len do jej života príde. Zatiaľ však priznala, že sa so žiadnym novým mužom stretávať nechce a chce sa sústrediť na samu seba a prácu.

Mohlo by ťa zaujímať:

Gyimesi sa vyjadril k rozchodu so Stankou. Jeho slová nikto nečakal


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.