Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 5.10.2024
sk
Viera
cz
Eliška
, Elsa

Ľudia zostali zmätení. Michael Schumacher vraj v skutočnosti nebol na svadbe svojej dcéry

Kto odprevadil jeho dcéru k oltáru?


Včera sme ťa informovali o tom, že podľa zahraničných médií sa mal ikonický pretekár Formuly 1 Michael Schumacher ukázať na svadbe svojej dcéry, no všetko naznačuje tomu, že tam nikdy nebol. Informácie o jeho objavení sa na verejnosti po 11 rokoch boli zrejme nepravdivé, nikdy sa nepotvrdili.

Ukázalo sa, že na svadbe jeho dcéry Giny-Marie bol jeho syn Mick Schumacher, ktorý sa na otca výrazne podobá. Nikto však Michaela nevidel. Opäť sa tak potvrdzuje, že ani po dlhých rokoch na tom nie je Michael Schumacher dobre. Všetkému predchádzala nehoda na lyžovačke, v dôsledku ktorej bol mesiace v kóme. Neskôr bol z nemocnice prepustený, no aj napriek tomu je nutné, aby sa oňho starali lekári. O jeho zdravotnom stave skoro nikto nič nevie.

Jeho dcéra Gina-Maria určite nebola nadšená z toho, že ju otec nemôže sprevádzať k oltáru, no pravdepodobne ho zastúpil jej brat Mick. Dcéra známeho pretekára sa vydala za svojho priateľa Iaina Bethkeho. Svadba prebehla vo vile, ktorú jej matka Corinna Schumacher kúpila pred pár niekoľkými rokmi od riaditeľa Realu Madrid Florentina Péreza za takmer 30 miliónov eur.

Stav legendárneho pretekár je zrejme stále zlý a je nepravdepodobné, že ho v blízkej budúcnosti uvidíme len tak na verejnosti. Existuje plno konšpirácií o tom, ako na tom Michael je. Ako uvádza portál Express, podľa všetkého by sa mal pretekár v súčasnosti nachádzať v dovolenkovom dome na Malorke, kde sa pomaly zotavuje.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.