Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Sobota 5.10.2024
sk
Viera
cz
Eliška
, Elsa

Alex Godály mala svadbu. Takto vyzeral jej jedinečný deň

Tomu sa hovorí krásny pohľad.


Čerstvo sme ťa informovali o tom, že sa zasnúbil víťazný pár z druhej série Love Islandu. Nuž, tento víkend touto radostnou správou nekončí. S veľkolepou novinkou je tu aj ďalší celebritný pár. Len včera mala svadbu aj influencerka Alex Godály, ktorá povedala svoje „áno“ svojmu dlhoročnému priateľovi Denisovi Kučerovi. Informovali o tom na Instagrame. Ako vyzeral ich magický deň?

Alex tvorí už nejaký ten piatok obsah pre Instagram a TikTok, kde sa venuje prevažne ženskému obsahu, ale takisto aj couple videám, v ktorých sa často objavuje aj jej dnes už manžel Denis. Z videí je jasné, že spoločnú cestu životom si pár viac než len užíva a bolo už naozaj len otázkou času, kedy svoj vzťah spečatia svadbou.

Ich vzťah je ešte o niečo viac jedinečný, keďže Denis je na vozíčku. Pre pár však nejde o žiaden problém, práve naopak, je to pre nich vec, z ktorej si spoločne vedia spraviť srandu a zachovať si zdravý prístup k životu.

Takto vyzerala ich svadba

Mladá tvorkyňa a influencerka neváhala a dnes sa, samozrejme, musela pochváliť krásnymi fotkami zo svojej svadby, z ktorých je jasné, že to pre ňu bol čarovný deň. Pohľad na túto dvojicu zahreje pri srdiečku nejedného človeka. V popise na Instagrame Alex napísala „& now for forever”, čiže v preklade, „a teraz navždy”.

Pod príspevkom so svadobnými fotkami nechýbali ani gratulačné komentáre od kamarátov či fanúšikov. „Moc gratulujem a prajem len všetkého viac a viac. Vaša láska je inšpiráciou pre nás všetkých,” napísala jedna z komentujúcich. „Všetko dobré v spoločnom manželskom živote,” popriala ďalšia. Objavil sa aj vtipný komentár: „Gratulujem. A veľa šťastných kilometrov,” nad ktorým sa mladomanželia určite zasmiali. Aj my posielame páru úprimné gratulácie.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.