Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 6.10.2024
sk
Natália
cz
Hanuš

Vzťah obľúbeného páru z Love Islandu sa skončil. Reakcie fanúšikov sú rozporuplné

Obe strany mali k rozchodu čo povedať.


Obľúbená relácia Love Island hlási ďalší rozchod. Ako uvádza Markíza, fanúšikmi milovaný pár Yeni a Pavel sa rozpadol. Navonok vyzeralo všetko nádherne a harmonicky, ako ale Pavel v nedávnej epizóde priznal, do vzťahu dával až príliš veľa a strácal sám seba.

Život v Love Islande je podľa neho len o vzťahoch a o žiadnej zábave, ktorá je hlavnou súčasťou jeho vlastného života. Podľa jeho slov vkladal do vzťahu omnoho viac energie než Yeni. Takéto vyjadrenie nikto nečakal, vrátane Yeni.

V rozhovore pre televíziu sa dvojica k rozchodu vyjadrila a zhodnotila dôvody, prečo ich vzťah nefungoval. Pavel povedal, že po jednom intímnom rozhovore si uvedomil, že na ich vzťahu je ešte strašne veľa práce a zo strany Yeni necítil už žiadnu náklonnosť.

Yeni zas rozviedla polemiku o tom, že ak k niekomu cítiš skutočné city, tak nezmiznú zo dňa na deň. Iba ak by to bolo všetko hrané. Pavel udal ako najväčšiu vadu vzťahu chýbajúcu komunikáciu, Yeni zas vekový rozdiel.

Geissenovci na Slovensku: Prvé televízne zábery vyvolali vlnu kritiky

Určite si prečítaj:

Prvé televízne zábery Geissenovcov z návštevy Slovenska vyvolali vlnu kritiky

Kde sa to teda celé zvrtlo?

Pavel poukázal na jednostrannosť každej debaty. Yeni podľa neho nemala príliš veľký záujem o to, aby ho spoznala hlbšie. Yeni zas povedala, že jej chýbala úprimnosť. Pred kamerou podľa nej Pavel hral veľkého hrdinu, avšak za ňou bol úplne iný. Pravdepodobnosť návratu do vzťahu je pre oboch veľmi, veľmi nízka.

Čo na to fanúšikovia šou Love Island?

Fanúšikovia sa nakláňajú na obe strany. Podľa niektorých mal právo na ukončenie vzťahu Pavel, podľa iných zas Yeni. Proti Pavelovi sa vyjadril jeden z komentujúcich takto: „Pavel vzťah nebude mať nikdy, pretože sa nevie správať.. len ak nejaká hlúpučká mladunká, ktorú namotá.. ale normálna žena, to nie..“

Niektorí fanúšikovia skôr lamentovali nad rozchodom a nestavali sa na žiadnu stranu: „Můj oblíbený pár, za mě to nemělo skončit, mohli to celé vyhrát“. Obe strany ale majú svojich stúpencov: „Podle mě udělal dobře. Paja dával do toho všechno ona skoro nic! Každý ráno ji dělal hezky snídaně ona měla ještě u toho kecy! Podle mě se zbavil zátěži“.

Určite si prečítaj:

„Trápne, grc, katastrofa“. Diváci skritizovali vystúpenie známej slovenskej skupiny v televízii


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.