Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 7.10.2024
sk
Eliška
, Elisa
cz
Justýna
, Justina, Justin

Žena poslala frajera kúpiť vložky. To, čo jej doniesol, pobavilo internet

Chalan to zobral veľmi doslovne.


Život muža je plný stresujúcich situácií. Žiadna sa ale nevyrovná momentu, keď ho partnerka pošle do obchodu vyzbrojeného zoznamom plným vecí, o ktorých počuje hádam prvý raz za celú svoju existenciu. Quinoa, klíčky fazule mungo či, nedajbože, dámske hygienické potreby na onen týždeň v mesiaci. To je skrátka koniec.

Svoje o tom vie aj frajer tejto slečny, ktorý dostal za úlohu priniesť domov vložky s krídelkami. Ako vyplýva z videa, ktoré Annarose (@annarosebasile) zdieľala na sociálnych sieťach, zadaniu porozumel… nuž, trochu svojsky. Priniesol síce vložky s krídelkami, ale rozhodne nie v takej podobe, ako by každá žena na svete očakávala.

Trochu iné vložky a krídelká

Pre všetkých (nielen) mužov, ktorí o termíne „vložky s krídelkami“ počujú prvýkrát, krídelká sú lepkavé časti po stranách vložky, ktoré zabezpečujú lepšie priľnutie na nohavičky a zároveň zabraňujú tomu, aby sa vložka svojvoľne hýbala, ako sa jej zachce. Nejde o skutočné krídla a už vôbec nie o krídla z hydiny. To však tomuto mužovi nikto nepovedal.

Annarose vo videu zachytila nákup svojho drahého. Ten domov dovliekol vložky (bez krídeliek) a spolu s nimi aj porciu marinovaných kuracích krídel. Predsa len, ktorá žena počas menštruácie nie je hladná, že? Muž nechápal, čo spravil zle, a spolu s ním ani muži v komentároch. „Už to pozerám štyridsiaty raz a stále tomu nerozumiem. Nespravil presne to, čo po ňom chcela?“ napísal zmätený komentujúci.

Ženy v komentároch sa hromadne zhodli na tom, že v tejto situácii sa skrátka nemožno hnevať. „Úprimne, doniesol vložky, doniesol jedlo… dve muchy jednou ranou,“ napísala komentujúca. „Vedel, že budeš mať chuť na krídelká ešte predtým, ako si dostala chuť na krídelká. Takého chlapa sa treba držať a nepustiť,“ dodala ďalšia. Ako by si na takýto omyl reagovala ty?

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš

Popletení frajeri

Tento muž rozhodne nie je jediný, ktorý svojím popletením pomaly, ale isto, doháňa svoju najdrahšiu do šialenstva. Viacero ich nájdeš napríklad v tomto článku. Veríme, že ťa pobavia rovnako ako nás.


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.