Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 7.10.2024
sk
Eliška
, Elisa
cz
Justýna
, Justina, Justin

Drsného porotcu talentov Simona Cowella už ľudia nespoznávajú. Toto si porobil s tvárou

Simon Cowell to prehnal so skrášľovacími procedúrami. Ledva zatvorí oči a hýbe ústami.


Drsný porotca populárnych talentových súťaží, tiež známy ako kat, Simon Cowell má už 65 rokov. Zdá sa ale, že sa mu nechce starnúť prirodzene, a preto si už dopomohol niekoľkými úpravami.

Či boli šťastné, je otázne, pretože sa z neho po nich stal úplne iný človek. Jeho tvár je takmer na nerozpoznanie od tej spred niekoľkých rokov. Simon to zrejme prehnal aj s botoxom, pretože ledva pohne ústami i očami, píše denník Plus JEDEN DEŇ.

Cowell je známy ako porotca súťaže Amerika hľadá talent, kde do porotcovského kresla zasadol už v roku 2002. Simon sa netají tým, že je fanúšikom skrášľovacích procedúr, a keďže trávi dosť času na obraze, chce dobre vyzerať. To, či mu to vyšlo, môžeš posúdiť aj ty sám. Je však zjavné, že prísny porotca to s plastikami a úpravami už trošku prehnal, a výsledkom je, že sa na seba pomaly prestáva podobať.

Čo na to fanúšikovia?

„Nemôže pohnúť tvárou!!!!“ zhodujú sa fanúšikovia. Ďalší upozornil: „Dokáže hýbať tvárou len od hornej pery nadol.“ Ostrieľaní sledovatelia Simona Cowella sa okamžite pustili do komentárov a pýtali sa, „čo sa to, preboha, stalo“ s Cowellovou tvárou. „Koľko ľudí si myslí, že to s tým botoxom preháňa?“ opýtal sa jeden.

Pred plastikami si vyzeral dobre, Simon,“ uviedol ďalší. Ďalšia osoba zavtipkovala: „Simon, čo je to za poker face?“ „Čo je to s jeho tvárou? Čo sa stalo?“ zhrozili sa ďalší sledovatelia. Informoval o tom denník New York Post.

Hviezda talentových súťaží má za sebou úpravu nosa, botox, vyžehlené čelo a hovorí sa o tom, že si mal dať upraviť aj pery. Jeho kolegovia zo súťaže si zo Simonovho výzoru zvyknú robiť žartíky, on si však z toho ťažkú hlavu nerobí a zdá sa, že je so svojou tvárou spokojný.

Simon vľavo v roku 2018 a Simon vpravo v roku 2024 po niekoľkých estetických zákrokoch:

Profimedia/Shutterstock

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.