Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Pondelok 7.10.2024
sk
Eliška
, Elisa
cz
Justýna
, Justina, Justin

Našiel Expl0ited opäť lásku? Zverejnil zaľúbenú fotografiu so známou slovenskou influencerkou

Vzťah s herečkou Kristínou Svarinskou mu nevyšiel, dnes žiari po boku tejto krásky.


YouTuber a influncer Expl0ited, vlastným meno Peter Altof, je na Slovensku známy vďaka svojim vtipným vlogom a videám na sociálnych sieťach. Začínal už ako tínedžer a vtedy tvoril vzťah s dnes úspešnou slovenskou influencerkou Martinou Horňákovou alias Momou.

Po Mome sa dlhší čas neukázal so žiadnou verejne známou osobou, až kým mu do života neprišla o niekoľko rokov staršia herečka Kristína Svarinská. Vzťah im však vydržal len niekoľko mesiacov a Expl0ited má dnes žiariť už vedľa známej influencerky, píše portál Odzadu.

V stories na svojom Instagrame zverejnil Exploited zaľúbenú fotku, ktorú si do svojho príbehu dala aj známa slovenská influencerka. Na fotografii sa bozkáva s influencerkou Natáliou Körnerovou alias Naty Kerny.

Na fotke Expl0 drží Naty na rukách a bozkávajú sa. Krásna brunetka mu týmto príspevkom zagratulovala aj k narodeninám a odhalili tak, že sú spolu.

Instagram.com/Peter Altof – Expl0ited

Zásnuby aj rozchody

V slovenskom šoubiznise je v poslednom čase vzťahová téma pomerne búrlivá. Známy pár oznámil zásnuby, no viac sa to hemžilo rozchodmi. Bianka Rumovanová na svojom instagramovom účte zdieľala pred vyše mesiacom video, v ktorom si Jovinečko pred ňu kľakol a požiadal ju o roku. Tentoraz naozaj a influencerka neskrývala dojatie. „Dnes 5. 9. 2024 ma Filip požiadal o ruku v Japonsku na posvätnom mieste Fushimi Inari Taisha v meste Kyoto. A teraz už je to naozaj,“ napísala Bianka v závere videa.

Avšak veľa známych dvojíc išlo v poslednej dobe od seba. Ak ťa zaujíma, ktoré páry si povedali zbohom, prečítaj si článok nižšie.

Mohlo by ťa zaujímať:

Rozchody v slovenskom šoubiznise. Ktoré známe dvojice sa rozhodli ukončiť vzťah?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.