Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Natalia z Love Islandu prehovorila o šou. S týmto účastníkom sa stretáva po jej vypadnutí

Aká je pravda o Aldovi?


V súčasnosti na obrazovkách TV Markíza a Voyo sledujeme už štvrtú sériu zoznamovacej šou Love Island, kde zavrú 5 žien a 5 mužov na to, aby si medzi sebou našli lásku.

Počas šou chodia do vily aj noví ľudia, takzvaní bombshells, ktorí to tam majú trošku okoreniť. Jednou z nich bola aj Češka Natalia, ktorá to v šou nemala veľmi jednoduché a divákom sa do hlavy najviac zaryl asi vzťah s Aldom.

Exkluzívne pre portál Odzadu prehovorila viac nielen o vzťahu s Aldom, ale aj o dráme s Terez či o samotnej šou. „Úprimne, ja som do poslednej chvíle nevedela, či som vôbec vybraná. Zavolali mi pár dní pred odletom, že už mi posielajú letenku, takže vtedy mi došlo, že nie som medzi pôvodnými súťažiacimi. Pretože som odlietala druhého, a to vychádzal prvý diel, takže som to vôbec nevedela,“ povedala.

Krátko po jej príchode do vily zavítal bombshell Alda, ktorý si vybral práve ju. Prvotná iskra medzi nimi dokonca preskočila, no po prvej puse sa Natalia stiahla a tvrdila, že to medzi nimi veľmi necíti. „Bolo tam určite viac vecí, čo mi úplne nesadli, a tá pusa bola taká čerešnička na torte. Hlavne sa to stalo pri hre fľaška a mali sme na sebe mullet kostýmy. Takže to tiež nebola úplne jedna z najlepších situácií. Cítila som tlak, pretože som dostala túto úlohu pri hre. Aldu som poznala vlastne jeden deň a hneď som sa s ním mala bozkávať. Takže to bolo pre mňa také nepríjemnejšie,“ prezradila.

Natalia v šou neskôr tvorila pár aj s Adamom Štrbom, ktorého všetci poznáme z jeho vtipných videí. A práve s ním si po skončení šou dobre rozumie. „Ja a Adam po šou… Momentálne sme sa niekoľkokrát videli, sme v kontakte. Myslím si, že to je zatiaľ fajn, ale určite nebudeme predbiehať situáciu a uvidíme, čo sa stane. Ale veľmi si rozumieme a je to naozaj fajn. Adam je veľmi milý, sympatický, vtipný, takže za mňa dobré,“ prezradila.

Odporúčame prečítať:

Sánkovanie na asfalte či najstrmšia lanovka v Európe: Na tomto ostrove zažiješ exotický raj na Zemi, odkiaľ sa ti nebude chcieť odísť


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.