Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Dominika Cibulková sa pochválila tehličkami na bruchu. Fotkou z dovolenky všetkým vyrazila dych

Fanúšikom ukázala výsledky svojej úspešnej premeny.


Dominika Cibulková, jedna z najznámejších a najúspešnejších slovenských tenistiek všetkých čias, sa po pôrode stala obeťou rôznych ľudí poukazujúcich na jej plnšiu postavu. Po novom, ako zverejnila tenistka na svojom Instagrame, už nemá kto na čo posmešne ukazovať. Dominika Cibulková totižto vyzerá viac fit než kedykoľvek predtým. Ako uvádza web Interez, na bruchu má dokonca aj tehličky.

Okrem chudnutia sa jej darí aj v ostatných odvetviach života, keďže fanúšikom nedávno oznámila veľkú novinku. Podľa jej nedávnych vyjadrení to znie, akoby chystala audioknihu. Na Instagrame zverejnila video, kde hovorila o veľkej a prekvapivej novinke. V týchto dňoch si ale známa tenistka užíva dovolenku na Maldivách a zároveň aj plody práce na svojej postave.

Fanúšikovia si na videách z dovolenky okamžite všimli posun, ktorý Dominika Cibulková na svojej postave urobila. O svojej ceste za svojím novým „ja“ známa tenistka už dávno informovala. Každý jeden úspech aktívne dokumentuje na svojich sociálnych sieťach. So svojimi fanúšikmi udržiava veľmi blízky vzťah.

Chudnutie jej ide od ruky

Aj po tehotenstve zdieľaním fotografií zo svojho súkromia so svojimi fanúšikmi nestrácala kontakt. Ostych nebol na mieste ani vtedy, keď došlo k fotkám v plavkách. Niektoré médiá a fanúšikovia si kvôli jej plnšej postave mysleli, že je znova tehotná. Pred pár mesiacmi ale Dominika Cibulková otvorene vyhlásila, že sa ide s kilami navyše popasovať. Túto bitku pravdepodobne čoskoro víťazne ukončí. 

„Bolo super byť tehotná, maličkú dojčiť 7 mesiacov a žiť veľmi kalorický život, ale povedala som si, že už aj ja sa chcem sama sebe páčiť, chcem sa dobre cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, ale robím to hlavne pre seba. Dúfam, že mi budete držať palce,” oznámila bývalá tenistka a dvojnásobná mama, po čom započala svoje chudnutie.

Ako sme ťa už dávnejšie informovali, priebeh jej chudnutia plynul dokonale. Najťažšie už má za sebou a už teraz vyzerá perfektne. Svojou premenou potvrdila, že má pevnú vôľu a odhodlanie nielen na tenisových kurtoch, ale aj v oblasti chudnutia.


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.