Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Emma Watson od roku 2019 nehrala v žiadnom filme. Vysvetlila dôvod svojej hereckej pauzy

Herečka sa späť do Hollywoodu nehrnie.


Emmu Watson si masy divákov pamätajú ako Hermionu zo ságy Harry Potter, ale faktom je, že táto sympatická herečka má na konte viacero pozoruhodných úloh. Zahrala si napríklad v chválených tituloch ako Charlieho malé tajomstvá, Kolónia, Kráska a zviera či Malé ženy.

Práve Malé ženy boli jej zatiaľ posledným celovečerákom. Ako však pripomína aj portál Unilad, premiéru si film odbil už v roku 2019 a Watson odvtedy nič nenatočila.

34-ročná herečka sa vyjadrila v tom zmysle, že chce svoju snahu zamerať na aktivizmus a menej sa sústrediť na náročné hollywoodske projekty. „Zistila som, že je veľmi ťažké, že musím ísť von a predávať niečo, čo som nemala príliš pod kontrolou,“ uviedla. „Bolo veľmi ťažké byť tvárou a hovorkyňou vecí, pri ktorých som sa do procesu nezapájala.“

filmy, celebrity, Emma Watson, herečka, Hollywood
Profimedia

Ako novinárom prezradila, o ponuky síce nemá núdzu, mnohé z nich však odmietla. Prečo? „Pretože mám kariéru, ktorá sa veľmi rýchlo posúva, rozhodnutie venovať čas týmto veciam mi pripadá ako veľmi zásadné. Rozhodnutie začať písať, študovať a stáť mimo kamery bolo pre mňa desivé, pretože som to nikdy predtým nerobila. Vždy som stála pred kamerou, vždy som bola herečka.“

Dodala, že svoje rozhodnutie dať si od herectva pauzu neľutuje. Podľa jej slov jej to prinieslo viac slobody a prebudilo to v nej kreativitu. Zdôraznila, že počas svojej hereckej kariéry si uvedomila, že ani ten najväčší úspech človeku nezaručí šťastie.

„Nebudete spokojní a šťastní, pokiaľ sa sami nemáte radi, prípadne nemáte radi veci, ktoré robíte, keď sa nikto nedíva,“ uzavrela. Ako ale povedala, svoj návrat k herectvu v budúcnosti nevylučuje. Momentálne však žiadny film na pláne nemá.

  1. Chýba ti vo filmoch Emma Watson?

    1. Áno, je to dobrá herečka
    2. Nie, nikdy mi nesedela
    198 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.