Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel
Zdroj: ©Shutterstock

Ľudia sa podelili o neuveriteľné konverzácie s menej inteligentnými jedincami

Niektorým ten hore do hlavy toho veľa nenadelil.

Určite si sa už niekedy ocitol v situácii, keď si musel niekomu vysvetliť niečo, čo ti pripadalo úplne samozrejmé, no ten druhý to vôbec nechápal. A nie si sám.

V tomto článku sa pozrieme na príbehy zo sociálnej siete Reddit, kde sa ľudia podelili o bizarné konverzácie s tými menej bystrými z nás. Od úplne základných faktov až po absurdné nedorozumenia – priprav sa na poriadnu dávku zábavy a nechápavého krútenia hlavou.

1. Že dve tablety vitamínu B6 sa nerovnajú jednej tablete vitamínu B12.

2. Že slanina nie je zelenina. Objednal som si burger bez zeleniny a dostal som burger bez slaniny. Reklamoval som to u čašníčky, ktorá mi s úsmevom na tvári oznámila, že som si objednal burger bez zeleniny a slanina je zelenina. „Odkedy?“ spýtal som sa rozčarovane, keď mi došlo, že si nerobí srandu. „Odjakživa. S partnerom sme vegetariáni a slaninu jeme takmer stále,“ odpovedala.

3. Raz som stretol človeka, ktorý neveril na vesmír. Vraj nič také neexistuje a každá planéta okrem Zeme je len hoax.

4. Pamätám si, ako som musel dospelému chlapovi vysvetliť, že keď ide rýchlosťou 60 km/h, tak naozaj za hodinu prejde šesťdesiat kilometrov. Pozeral na mňa ako na šialenca.

Shutterstock

5. Zhruba 40-ročná žena z Južnej Ameriky, viac špecifikovať nebudem. Musela som jej vysvetliť, ako sa robia deti. Mala 17 detí a netušila, prečo ju Boh „stále žehná“ ďalšími. Povedala, že už by si rada dala prestávku, keďže bola tehotná prakticky celý život. Dodnes neviem, či v tom bol jej manžel nevinne, alebo tiež nevedel pravdu.

6. „Pohlavné choroby neexistujú,“ povedal mi raz jeden chalan asi dvadsať minút po tom, čo sa priznal, že sa v minulosti liečil na syfilis. Niektorí ľudia majú v tej hlave fakt len prázdno.

7. Že na STOP-ke treba zastaviť. Fakt neviem, ako spravila autoškolu, ale druhýkrát by som s ňou už do auta nesadol.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš

8. Že sob je skutočné zviera. Mamina známa si myslela, že sú to len vymyslené rozprávkové postavičky, ktoré ťahajú Santove sane, a tam to končí. Bohvie, čo si myslí o rybičkách z rozprávky Hľadá sa Nemo.

Shutterstock

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Michaela Molnárová
Som také ukecané malé pivo, ktoré miluje zvieratká a za trojuholník vegánskej pizze by ťa pokojne aj prešlo traktorom. Neriskuj. Na EMEFKA tvorím už nejaký ten piatok, preto v mojom portfóliu nájdeš naozaj všeličo. Mojou špecialitkou sú vzťahové záležitosti, mužsko-ženské peripetie a ľudské príbehy, ale pred nejakým tým internetovým virálom tiež nebudem utekať
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.