Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Netflix má na konte ďalší hit. Horor The Platform 2 sa prebojoval na prvé miesta sledovanosti

Pokračovanie sci-fi hororového hitu sa Netflixu oplatilo.


Sci-fi horor so sociálnym presahom The Platform sa v roku 2020 stretol s obrovským záujmom divákov. Nepochybne mu hrala do kariet aj pandémia, ale je neodškriepiteľným faktom, že snímka Galdera Gaztelu-Urrutiu mala svoje kvality.

Výborný nápad, atmosféra aj spomínaný presah. Druhý diel The Platform 2 dorazil na Netflix len pred pár dňami, pričom jeho réžie sa opäť chopil Gaztelu-Urrutia. A ako informovala aj stránka Filmtoro, okamžite sa zaradil na prvé miesta sledovanosti.

The Platform 2 si za necelý prvý týždeň pripísala 19,4 milióna pozretí. Na prvom mieste sa umiestnila v celkom 63 štátoch na celom svete. Stojí však za zmienku aj fakt, že sequel začal strácať dych pomerne skoro a momentálne sa drží na prvom mieste v zhruba 26 štátoch.

Aj vzhľadom na tento fakt sa ale dá konštatovať, že opäť ide o úspech. Otázne je len to, či sa podarí napodobniť čísla jednotky. Tú počas prvých 91 dní videlo až 82,8 milióna divákov. Zatiaľ sa nezdá, že by snímka mohla mať podobne vysoké ambície, to však streamovacieho giganta nemusí príliš mrzieť.

The Platform 2, stream platformy, sci-fi, horor, hit, sledovanosť
Netflix

Dvojka totiž obnovila záujem aj o prvý diel, ktorý si v posledných týždňoch pripísal ďalšie slušné čísla sledovanosti (konkrétne 3,7 milióna pozretí).

Príbeh The Platform 2 sa opäť odohráva v podivnom vertikálnom väzení s mnohými podlažiami. Na ne sa každý deň spúšťa veľký podnos naložený jedlom. Najviac sa logicky dostane k tým, ktorí sú najvyššie, pričom tým dole nezriedka nezostane nič.

Hlavné úlohy stvárnili Hovik Keuchkerian, Milena Smit, Natalia Tena, Óscar Jaenada, Antonia San Juan, Tadashi Ito a Bastien Ughetto.

  1. Ako sa ti páčil film The Platform 2?

    1. Výborný zážitok
    2. Páčil sa mi, ale prvý diel bol lepší
    3. Nepáčil sa mi
    23 hlas(y/ov)
    Share Your Result

Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.