Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Ženu poteší kvet. Čo je však univerzálny dar pre mužov? Slováci a Česi hľadali odpoveď na túto otázku

Odpovedať sa dá zložito aj veľmi jednoducho.


Každú ženu poteší kvet. Možno to úplne neplatí pre 100 % ženskej populácie, pravda však je, že kvet je u nás považovaný za takmer univerzálny dar pre ženu, vhodný pre rozličné príležitosti. Kvet je spôsob, akým muž môže ukázať, že mu na žene záleží.

Aký je však mužský ekvivalent kvetu? Čo sa dá brať ako všeobecne oceňovaný dar, ktorým môže žena potešiť muža? Túto otázku položil Adam ostatným používateľom sociálnej siete Threads.

Predsa to, čo má rád!

Mnoho komentujúcich došlo k záveru, že takýto nejaký univerzálny darček pre mužov neexistuje. Vždy treba vychádzať z individuálnych preferencií: „Záleží na človeku a jeho obľúbených veciach, ale najlepší je počúvať a vnímať, čo ten druhý má rád alebo čo by si prial. Neexistuje žiadna všeobecná rada, čo chlapovi darovať. To každá žena musí sama vycítiť, čo potrebuje.“

„Vždy sa nájde nejaká maličkosť, ktorá tomu chlapovi urobí radosť. V tom vzťahu človek zistí, čo má ten druhý rád,“ znie ďalší komentár v podobnom duchu. Čo však má žena robiť, keď tak úplne nevie, k čomu má jej muž vzťah?

Existuje niečo, čo by sa dalo považovať za univerzálny dar, ktorý poteší (takmer) každého muža? Slováci a Česi hľadali odpoveď.
Shutterstock
rande, vtipné ilustrácie, slovenské rande, typicky slovenské, komiksy, vzťahy, prvé rande, originálne rande

Určite si prečítaj:

Kam ju zobrať? 8 tipov na bizarné rande na slovenský spôsob

V tom je tá krása – aj samotná snaha to zistiť môže byť vnímaná ako dar a krásny prejav lásky. Ako hovorí jedna komentujúca, muž ocení, keď s ním žena prežíva jeho koníčky. Napríklad s ním bude v dielni, pri futbale, na motorkách atď.

Spoľahlivé tipy

Že by predsa existovali aj nejaké tie univerzálne darčeky? Hovorí sa, že muž je vtedy šťastný, keď má brucho plné a tú druhú vec prázdnu. Áno, prišli aj tipy z tejto oblasti!

Jedna zo žien uviedla, že muža veľmi poteší, keď mu žena „uvarí niečo dobré, ale niečo veľmi spešl, hlavne, keď spolu žijú.“ „Vďaka dlhým rokom výskumu viem, že Lego a vyf*jčiť zaberie vždy,“ znie jeden z mnohých komentárov odporúčajúcich posteľné radovánky a zároveň jeden z mnohých komentárov odporúčajúcich dánsku plastovú stavebnicu.

Existuje niečo, čo by sa dalo považovať za univerzálny dar, ktorý poteší (takmer) každého muža? Slováci a Česi hľadali odpoveď.
Shutterstock

Fakt. Lego bolo v komentároch spomínané asi tak často ako intímnosti. Nie je to ale čudné, pretože Lego je skutočne skvelý a takmer univerzálny darček. V súčasnosti má Lego na trhu toľko rozmanitých stavebníc, že každý si nájde niečo pre seba. Má tvoj chlap rád autá? Kúp mu Lego model jeho obľúbeného stroja. Má tvoj chlap rád Pána prsteňov? Kúp mu Lego Pán prsteňov. Má tvoj chlap rád futbal? Kúp mu Lego model jedného zo slávnych štadiónov.

Mužský pohľad

Aké darčeky sú vhodnými darčekmi pre mužov podľa mužov samotných? „Mne stačí pizza alebo burger,“ čím sa opäť dostávame k tomu, že muži jednoducho majú radi dobré jedlo. Niektorí zasa uvažujú pragmaticky a poteší ich niečo, čo potrebujú ku každodennému životu: „Voda do ostrekovačov.“

Našiel sa aj chlapík, ktorý neriešil, čo je „kvetom“ pre mužov, ale spochybnil to, že kvet je vôbec skvelým darom pre ženy: „Podľa mňa, ak ti záleží na žene, tak jej dáš niečo osobnejšie ako kyticu. Kvety vie kúpiť hocikto,“ znie postreh hodný zamyslenia sa.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.