Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Stanka prezradila skutočný dôvod rozchodu s Gyimesim. Toto povedala o svojom ex

Stanka prezradila pravý dôvod rozchodu.


Len nedávno slovenský šoubiznis obletela správa, že sa vzťah Stanky z reality šou Ruža pre nevestu a politika Györgyho Gyimesiho skončil. Samozrejme, ľudia začali hneď špekulovať, čo stálo za týmto koncom.

Obaja sa už k tomu verejne vyjadrili, aj keď veľa toho neprezradili. Stanka však teraz poodhalila trošku viac zo súkromia a pre TV Markíza a prezradila, čo bolo skutočným dôvodom ich rozchodu.

Stanka sa do povedomia verejnosti dostala hlavne kvôli účasti v šou Ruža pre nevestu. Ženích Radko na konci šou daroval prsteň práve jej. Ich vzťah však dlho nevydržal. Krátko nato ju začali spájať s politikom Gyimesim, k čomu sa Stanka najprv nechcela priznať. Neskôr si však navzájom venovali zaľúbené slová a potvrdili, že sú pár. Ani tento vzťah nevydržal dlho a dnes už je dvojica od seba.

Vedel o tom, že rozchod prebehol

Všetkých však zaskočila reakcia politika, ktorý sa tváril, že o rozchode nevie. „O rozchode neviem. Nie, nie je to pravda. Odkiaľ máte takúto informáciu? Fakt o tom neviem,“ vyjadril sa pre Nový Čas.

Stanka ešte nedávno povedala, že nechce riešiť túto tému verejne a že každý si zaslúži trošku súkromia. Pre TV Markíza však prezradila niečo viac o ich rozchode a čo bolo skutočným dôvodom.

Mohlo by ťa zaujímať:

Stanka sa vyjadrila k rozchodu s Gyimesim. Bola za tým nevera či vekový rozdiel?

„On, samozrejme, vedel o tom, že rozchod prebehol. Prečo tak zareagoval, je ťažké povedať. Možno bol v šoku, že sa ho to novinári pýtajú,“ uviedla Stanka na margo jeho odpovede, že o rozchode nevedel. A na čom vzťah stroskotal?

„Samozrejme, nechcem zachádzať do detailov ako pri Radkovi. Je to však úplne bežný proces, keď sa dvaja ľudia začnú spoznávať, nechcem veľmi mudrovať, ale tak od 3-6 mesiacov sa možno tak hlbšie medzi sebou spoznávate. Možno som zistila, že určité veci mi nevyhovujú a nechcem takto ďalej pokračovať,“ dodala Stanka.

TV Markíza

Mohlo by ťa zaujímať:

Rozchody v slovenskom šoubiznise. Ktoré známe dvojice sa rozhodli ukončiť vzťah?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.