Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Bridget Jones sa čoskoro vráti na plátna kín. Hugh Grant tvrdí, že pôjde o najsmutnejší diel série

Nový diel populárnej série dorazí budúci rok.


Známa romantická séria o Bridget Jones v podaní Renée Zellweger sa chystá na veľký comeback. Budúci rok si totiž odbije premiéru už štvrtý diel tejto úspešnej značky.

Snímku Bridget Jonesová: Zbláznená do chlapa režíroval Michael Morris a v hlavných úlohách okrem Zellweger uvidíme opäť aj Hugha Granta a Emmu Thompson. Ako píše aj portál BBC, o filme sa nedávno rozhovoril práve Grant v talk šou Grahama Nortona.

Podľa neho sa diváci majú pripraviť na film, ktorý bude z celej série zrejme najsmutnejší. Jedným dychom dodal, že opäť pôjde o zábavnú romantickú komédiu, tentokrát však s citeľne horkastou príchuťou. Mark Darcy, veľká láska Bridget Jones, totiž zomrel a ona sa s jeho stratou musí vyrovnať.

„Rovnako ako je ten film nesmierne zábavný, je aj veľmi, veľmi smutný,“ poznamenal Grant. „Scenár je naozaj veľmi dobrý a dojemný. A to hovorím ako niekto, kto je k scenárom veľmi kritický. Tento je výborný.“

Film je opäť adaptáciou románu od Helen Fielding, ktorá – ako Grant zdôraznil – v ňom čerpala aj z vlastných skúseností. Po tom, ako sa vydala a založila si rodinu, jej manžel zomrel. Svoje pocity následne pretavila do podoby knihy.

filmy, Bridget Jones, Bridget Jonesová: Zbláznená do chlapa, Hugh Grant, filmová novinka, romantický film
MovieStillsDB / Universal Pictures

Návrat Hugha Granta

Hugh Grant sa v treťom diele neobjavil a istú dobu sa špekulovalo o tom, že jeho postava je po smrti. On sám sa vyjadril, že nevidel spôsob, ako by sa mohol do sveta Bridget Jones vrátiť. Scenáristi ho ale napokon presvedčili. „Chceli ma do toho dostať,“ poznamenal, hoci ako dodal, najprv vývojom svojej postavy nebol úplne nadšený. Rozhodol sa teda pre určité zmeny, ktoré scenáristi akceptovali.

„Mal som pocit, že to, čo mi ponúkli, bolo v pohode, ale nie skvelé. A cítil som, že tá postava potrebuje tretiu dimenziu. Teraz je to šesťdesiatnik, takže ho nemôžete zobraziť, ako sa prechádza po King’s Road a hľadá mladé dievčatá. Medzi druhým a štvrtým dielom sa mu niečo muselo stať. Takže som k nemu vymyslel naozaj dobrý príbeh.“

Vo filme Bridget Jonesová: Zbláznená do chlapa si zahrajú aj Chiwetel Ejiofor, Leo Woodall, Jim Broadbent, Gemma Jones, Isla Fisher, Nico Parker či Josette Simon. Slovenská premiéra je stanovená na 20. februára 2025.

Určite si prečítaj:

Zomrel Robbie Coltrane, predstaviteľ Hagrida z Harryho Pottera


Tagy:

Dušan Šutarík
Na EMEFKA píšem hlavne o filmoch a seriáloch.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.