Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Braňo Kostka prehovoril o vzťahu so Zdenou Studenkovou. Toto na nej nemá rád

Majú radostné aj náročné chvíle.


Už dlhých 30 rokov tvoria Zdena Studenková a Braňo Kostka šťastný pár. Zdena bola v minulosti vydatá za režiséra Stanislava Párnického, no po trinástich rokoch išli od seba. Potom jej do života prišiel práve Braňo, ktorý mal v tom čase len 24 rokov, kým Zdena 41.

Svadba sa síce medzi nimi neuskutočnila, no pár už tvoria 30 rokov a sú spolu stále veľmi šťastní. Obaja o súkromí veľmi nerozprávajú, no pre Plusku prezradil viac Braňo o tom, aký je život so Zdenou.

„Je toho veľa. Zdenka je fantastická kuchárka. Aj počas leta, keď som veľmi veľa pracoval, vždy sa o mňa dobre postarala. Podporuje ma v práci, je to moja verná poslucháčka. Vždy sa jej pýtam na názor. Teším sa z toho, že je mojou prvou úžasnou kritičkou. Navzájom sa rešpektujeme a chápeme, vie, že je za mojou prácou veľa úsilia. Citlivo to hodnotí a na veľmi vysokej úrovni,“ začal.

Aj keď sa venuje prioritne herectvu, pre ňu je hudba nesmierne dôležitá. Hlboko ju cíti. V tejto oblasti si veľmi dobre rozumieme a rešpektujem jej názor, keď má pocit, že by to mohlo byť inak. Rád si nechám poradiť. A to, že je fantastická kuchárka, o tom sa nemusíme ani baviť. Miluje varenie a pečenie a cítiť to na jej kuchárskom umení. Keď máte niečo radi, na výslednom produkte to vždy vidieť,” dodal krásne slová o svojej polovičke.

Neustúpi ani jeden

„Je ochotná stále polievať kvetinku nášho vzťahu. Náš vzťah rozhodne nie je pasívny. Zdenka je stále aktívna. Prináša stále niečo dobré. Niekedy to nemám rád, lebo človek to musí oplácať. Je to náročné (úsmev). Žartujem – mám to rád (úsmev). A veľmi sa mi páči, že chce byť stále pekná. To si nemusíme hovoriť, ona je človek, ktorý sa chce stále páčiť. Mám to rád, lebo potom sa mi veľmi páči,” prehovoril o tom, čo si na nej váži najviac.

A čo mu na nej, naopak, prekáža? „Po mnohých rokoch som zistil, že som nekompromisný a nerád ustupujem vo veciach a detailoch a v tomto sme asi rovnakí. Niekedy je to z tohto hľadiska medzi nami náročné. Ona neustúpi, ale ani ja! Toto naozaj nemám rád, ale je to vo vzťahoch asi normálne. A už mi nič také ďalšie nenapadá, čo by mi prekážalo,” dodal.

Odporúčame prečítať:

Sánkovanie na asfalte či najstrmšia lanovka v Európe: Na tomto ostrove zažiješ exotický raj na Zemi, odkiaľ sa ti nebude chcieť odísť


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.