Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Domi Alagia z Love Islandu o vzťahu s Danom: Taký život nechcem

Pavel priniesol do ich vzťahu pochybnosti.


Domi Alagia je jednoznačne najvýraznejšou postavou tohtoročnej série reality šou Love Island. V šou poriadne mieša kartami a všetkých asi prekvapilo, keď sa z Casa Amor nevrátila sama, a tak dala zbohom Dušanovi.

Ich vzťah bol vnímaný rôzne aj kvôli väčšiemu vekovému rozdielu. Už sa zdalo, že by to mohli potiahnuť dlhšie, no Domi sa rozhodla pre niekoho iného. Svoje rozhodnutie neskôr oľutovala a oplakala. Aktuálne tvorí na vile pár s Danom a sladké chvíľky sa miešajú s momentmi neistoty, či tento vzťah vydrží aj mimo vily. Súťažiaci Pavel má na to jasný názor, píše TV Markíza.

Domi s dievčatami vo vile rozoberala svoj vzťah s Danom. Rozoberali tému romantika. „Pre mňa je to dôležité, pretože som hopeless romantic. Mám rada romantiku a potrebujem, aby bol muž so mnou romantický a nemyslím tým drahé darčeky, ale pozornosť, pekné gestá, kvety,“ povedala im Domi.

Pochybnosti o jej vzťahu s Danom jej do hlavy zasadil excentrický Pavel. To, čo si myslí o vzťahu Domi a Dana, povedal otvorene pred samotnou dvojicou. „Domi, aj tak vám to nevydrží. Zrazu budeš mať kamarátku, s ktorou sa budeš poznať 50 rokov, a ona ti bude hovoriť o tom, akého ma romantického priateľa, a ty si potom spomenieš na svojho neromantického Dana. Myslíš si, že pôjde s tebou do Turecka pozrieť sa na balóny? Do Chorvátska na pivo,“ nedával si servítku pred ústa Pavel.

Domi sa po týchto slovách rozplakala, Dano ju však utešoval. „Taký život nechcem. Asi sme sa zle pochopili a každý vidíme romantiku inak,“ povedala už sama na kameru.

Mohlo by ťa zaujímať:

Našli sme Love Island vilu na Google mapách. Dá sa prenajať a koľko v nej stojí jedna noc?


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.