Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Dcéra Borisa Kollára mení plány. Do Indie za priateľom sa nesťahuje, aký je dôvod?

Obaja sa musia venovať svojim vlastným povinnostiam.


Bývalý politik Boris Kollár sa už nejaký čas teší zo vzťahu svojej dcéry Alexandry Horňákovej s Indom, ktorého otec vlastní viac než rozprávkový majetok. Ešte nedávno oznámila, že sa za svojím priateľom ide sťahovať do Indie. Po novom ale došlo k zlomu. Ako informuje web PLUS 7 dní, žiadne sťahovanie sa už neplánuje. Kopa práce a osobné záujmy bránia dvojici v tom, aby sa ich plány naplnili.

Namiesto posunu vzťahu na novú úroveň zostáva doma. Alexandra Horňáková, ktorá má teraz 23 rokov, je jednou z mnohých detí politika Borisa Kollára, jej matkou je právnička Stanislava Horňáková. Alexandru na Instagrame sleduje približne 20-tisíc ľudí, Kollár ju vodí po rôznych akciách a zapája ju do „veľkého života“. Pred rokom médiá zistili, že Alexandra randí s cudzincom menom Neel Virwani.

Kto je tento Neel Virwani? Ide o syna indického miliardára Jitendra Virwaniho, ktorý už Kollárovu dcéru neraz privítal vo svojom sídle. Pôvodne sa tam Alexandra mala presťahovať na asi dva roky, nakoniec sa to však vôbec neuskutoční. Prečo? Alexandra Horňáková sa pre web PLUS 7 dní vyjadrila nasledovne: „Neviem, písala som si s ním dnes ráno, ale má veľmi veľa práce. Ja sa teraz budem venovať viac koňom, takže budeme dlhšie od seba.“

Médiá sa jej potom opýtali aj na to, či sú vôbec ešte spolu. No, tak akože, ako sa to povie… Máme teraz také obdobie… On má veľa práce, ja mám veľa koní, sme v kontakte, skoro každý deň si píšeme, ale uvidíme, čo sa bude ešte diať. Ale nepôjdem tam teraz tak, ako som plánovala.“

Aké má Alexandra Horňáková ďalšie plány?

Samozrejme, že médiá zaujímalo, či sú rozhádaní, Alexandra reagovala promptne: „Vôbec, skôr za to môže tá diaľka. Keď bol v Londýne, tak to boli dve hodiny a každý víkend sme mohli byť spolu, ale teraz, on má každý deň robotu – od rána do večera aj v nedeľu.“ Podľa Kollárovej dcéry pracuje Neel Virwani v rodinnej firme a nemôže len tak odcestovať. Ona sama vraj začína nový biznis s koňmi a taktiež nebude mať veľa času nazvyš.

Alexandra tiež priznala, že v Indii nikdy neplánovala zostať natrvalo. „Bavili sme sa, že tam plánoval byť nejaké tri – štyri roky, a potom sa chcel presťahovať do Európy. Natrvalo by to nebolo. Mala som tam ísť teraz, ale, bohužiaľ, situácia je blbá, budeme to musieť odložiť a uvidíme, čo ďalej.“

Mohlo by ťa zaujímať:

Kollárova dcéra o detstve a vzťahu s Indom: Tým, že som jeho prvorodená, som si ho užila asi najviac, Indovia majú úplne inú kultúru ako my (ROZHOVOR)


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.