Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Jeden z najväčších slovenských operátorov hlási ďalší výpadok. Dotkne sa týchto lokalít

Orange varuje pred ďalšími výpadkami.


Veľký operátor Orange hlási ďalšie masívne výpadky služieb. Dvojdňovým výpadkom bude zasiahnutých niekoľko lokalít v pondelok 14. októbra a v utorok 15. októbra. Pôjde o niekoľko hodín, počas ktorých nebude fungovať televízia a internet. Informáciu priniesol sám Orange na svojom oficiálnom webe, kde sa svojim zákazníkom ospravedlnil za komplikácie. „V prípade, že vám po ukončení výpadku nefungujú služby, reštartujte, prosím, vaše zariadenia,“ radí.

Orange sa taktiež vyjadril, že vplyv na služby majú práce na strane spoločnosti Slovak Telekom. Tie sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch. Operátori sa snažia zákazníkom neustále prinášať nové a aktuálne služby, čo môže viesť k takýmto výpadkom.

Podľa rôznych zdrojov sa už dnes objavili prvé výpadky. Už v čase 7:30 vypadli služby operátora Orange v Ladomirovej, Šoltýskej a v Prievidzi. Konkrétne na uliciach Bojnícka cesta, Garbiarska, Klampiarska, Súkennícka a B. Bjőrnsona. Výpadky by mali potrvať do 16:30.

Ako bolo už spomenuté, následne by výpadok televízie a internetu v utorok 15. októbra v podobnom čase mali pocítiť aj v iných lokalitách. Konkrétne ide o Hronský Beňadik, Tekovské Nemce a Vavrišovo. Od 7:30 do 15:30 zas v Liptovskej Tepličke, Nemčiňanoch, Slatinke nad Bebravou a Tomášovciach.

Prievidza bude aj zajtra naďalej pod negatívnym vplyvom výpadku. Pôjde o čas od 9:00 do 16:00. Ulice zasiahnuté výpadkom budú Bojnická cesta, Duklianska ulica, Garbiarska, Metodova, Mlynská, Obuvnícka, Priechodná, Riečna, Súkennická, Svätoplukova, Š. Králika, Úzka a Zadná. Posledný výpadok služieb operátora Orange sa odohral len nedávno, konkrétne 7. októbra tohto roka.

orange
Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.