Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Juraj Slafkovský reaguje na vyjadrenie zväzu: Dali mi šancu. Myslím si však, že svojimi výkonmi som ju splatil

Ľudia mu píšu a ďakujú za to, čo povedal.


Pred pár dňami sme ťa informovali o tom, že hokejista Juraj Slafkovský poskytol rozhovor zámorskému magazínu The Athletic. Počas neho skritizoval Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).

Mladý hokejista je toho názoru, že v slovenskom hokeji panuje rodinkárstvo a známosti. SZĽH na jeho kritiku reagoval a Slafkovský opäť vracia úder. Takto sa vyjadril k tomu, čo o ňom povedal zväz, píšu TVNoviny.

„Názory Juraja Slafkovského vnímame ako neuvážené vyjadrenia mladého hráča. Určite sa ťažko čítali jeho reprezentačným spoluhráčom z bronzového tímu, trénerom, ktorí ho nominovali, a funkcionárom, ktorí mu dali v kariére príležitosť napredovať,“ vyjadril sa SZĽH k slovám Sláfkovského.

„Sme presvedčení, že v našej krajine pôsobí množstvo zanietených hráčov, trénerov a odborníkov, na ktorých skutočne stojí slovenský hokej. Veríme, že v budúcnosti bude Juraj mediálne komunikovať so zodpovednosťou lídra reprezentácie,“ dodal.

Snažíte sa skrývať za skutočnosť, že som mladý

Mladý hokejista si opäť nedával servítku pred ústa a toto odkazuje zväzu. „Len sa snažíte skrývať za skutočnosť, že som mladý, čo je trochu šialené. Zrejme som nebol milý k spoluhráčom na olympiáde. Je to trochu zvláštne, pretože pár chalanov z tímu mi napísalo esemesky a povedali mi, že so mnou súhlasia. Aj ďalší ľudia mi píšu a ďakujú za to, čo som povedal,“ uviedol Slafkovský na margo vyjadrenia zväzu.

TASR – Jaroslav Novák

Juraj neskrýval sklamanie z toho, ako SZĽH zobral jeho kritiku. Je vďačný, že v reprezentácii dostal šancu už ako 16-ročný, no myslí si, že tento dlh už splatil.

„Nechcem sa s nimi hádať. Dali mi šancu, keď som mal šestnásť. Myslím si však, že svojimi výkonmi som ju splatil. A nemyslím si, že by sme mali miešať moju príležitosť v reprezentácii s problémami slovenského hokeja. Teraz je to na nich. Poznajú pravdu, všetci ju poznáme. Je to len o tom, či jej budú čeliť, alebo sa pred ňou budú skrývať. Ako sa ku mne postavia a ako sa na mňa budú pozerať, je len ich voľba. Povedal som, čo som povedal, no stále chcem reprezentovať, hrať na olympiáde a o niečo zabojovať. To rozhodnutie však už nie je na mne,“ dodal mladý úspešný hokejista.

Aká by mala byť jeho ideálna žena? Slafkovský prezradil pikošky zo súkromia

Mohlo by ťa zaujímať:

Slafkovský skritizoval SZĽH, ten reaguje: Vnímame to ako neuvážené vyjadrenia mladého hráča


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.