Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Na Diddyho sa to valí z každej strane. Čelí novým obvineniam zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania 

Dve ženy a štyria muži podali v pondelok na Diddyho žalobu.


Sean „Diddy“ Combs čelí novým obvineniam zo znásilnenia, sexuálneho zneužívania a sexuálneho útoku po tom, ako bola v pondelok podaná séria nových žalôb. Najmenej šesť žalôb bolo podaných na federálnom súde v New Yorku – dve ženy a štyria muži.

Zahŕňajú obvinenia, ktoré sa týkajú obdobia od roku 1995 do roku 2021. Nemenovaní obvinení tvrdia, že niektoré z útokov sa stali na neslávne známych večierkoch, na ktorých sa zúčastňovali významné celebrity a umelci. Diddyho právnici obvinenia odmietli a vo vyhlásení pre BBC uviedli, že „nikdy nikoho sexuálne nenapadol – dospelého ani maloletého, muža ani ženu“.

Jeden z obvinených povedal, že mal 16 rokov, keď sa v roku 1998 zúčastnil na jednej z párty v Hamptone. V žalobe opisuje, že bol nadšený, keď dostal pozvánku na Diddyho večierok, ktorý sa stal hlavnou každoročnou udalosťou pre áčkové celebrity. Obvinený uviedol, že videl na párty nespočetné množstvo celebrít a hudobných umelcov.

Dokáže urobiť hviezdu z každého a znásilnenie v hotelovej izbe

Cestou na toaletu stretol samotného Diddyho a začal sa s ním rozprávať o kariére v hudobnom priemysle. Diddy ho zobral na súkromnejšie miesto, kde sa mohli o tom porozprávať viac, a žalobca tvrdí, že počas ich rozhovoru mu náhle prikázal, aby sa vyzliekol.

Žaloba obsahuje spoločnú fotografiu dvojice na večierku s rozmazanou tvárou tínedžera. Podľa žaloby mu Diddy povedal, že je nutné, aby to urobil, ak sa chce stať hviezdou. Raper tínedžerovi povedal, že môže z každého urobiť hviezdu a že žalobca má ten správny „vzhľad“, uvádza sa v žalobe.

Mohlo by ťa zaujímať:

P. Diddy bol postrachom okolia celé desaťročia. Všetko, čo potrebuješ vedieť o škandále, ktorý je prirovnávaný ku kauze Epstein

Shutterstock

Ďalšia žaloba podaná v pondelok obsahuje obvinenia ženy, ktorá tvrdí, že ju Diddy znásilnil v hotelovej izbe v roku 2004, keď mala 19 rokov. Podľa žaloby sa s hudobným magnátom zoznámila na fotení, kde ju potom spolu s priateľom pozval na súkromnú párty do svojho hotela.

Podľa žaloby, keď prišli na miesto, Diddy ju začal „obchytkávať, obťažovať a nakoniec ju znásilnil“. Napriek tomu, že ho opakovane žiadala, aby prestal. Texaský právnik Tony Buzbee, ktorý daných žalobcov zastupuje, uviedol, že za ním prišlo viac ako 100 ľudí, ktorí plánujú rapera zažalovať pre obvinenia zo sexuálneho napadnutia, znásilnenia a sexuálneho zneužívania.

Buzbee uviedol, že medzi údajnými obeťami sú aj deti. Uviedol, že žaloby sú podané na základe zákona o ochrane obetí rodovo motivovaného násilia, ktorý umožňuje obetiam podávať staršie žaloby. „Necháme tvrdenia v podaných žalobách hovoriť samy za seba a budeme pracovať na tom, aby bolo spravodlivosti učinené zadosť,“ uviedol Buzbee vo vyhlásení po podaní žalôb v pondelok.

„Očakávame, že v nasledujúcich týždňoch podáme mnoho ďalších žalôb, v ktorých budeme uvádzať pána Combsa a ďalšie osoby ako žalovaných, pretože pokračujeme v zhromažďovaní dôkazov a príprave podaní,“ povedal Buzbee.

Minulý týždeň sudca predbežne stanovil dátum, kedy sa Diddy postaví pred súd. Viac sa dočítaš v článku nižšie.

Mohlo by ťa zaujímať:

Poznáme dátum, kedy sa P. Diddy postaví pred súd. Spoza mreží sa už možno nedostane


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.