Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Biedronka prezradila nové lokality predajní na Slovensku. Takéto platy ponúka

V ktorých slovenských mestách otvorí nové pobočky?


Poľský reťazec Biedronka, známy hlavne vďaka svojim dostupným cenám a viac než širokému sortimentu potravín, sa rozširuje naprieč Slovenskom. Ešte v auguste tohto roka Biedronka oslávila rok svojho založenia u nás. Ako uvádza web Startitup, Biedronka pri príležitosti tohto jubilea prináša správu o tom, kde sa nové pobočky otvoria. Nepôjde ale o veľké mestá.

Informáciu priniesla pracovníčka HR oddelenia Zuzana Baloghová na LinkedIne. Nové prevádzky sa otvoria v mestách Levice, Nové Zámky, Považská Bystrica, Senica a Zvolen. Podľa ďalších informácií z portálu Profesia.sk sa predajne Biedronky rozšíria ešte ďalej. Konkrétne pôjde o obce Miloslavov a Dunajská Lužná. Obce sa nachádzajú v Seneckom okrese a žije tam iba pár tisíc ľudí.

Poľský obchodný reťazec nových záujemcov láka na pracovné pozície s platom od 1 475 eur za mesiac. Cena sa ale, samozrejme, môže líšiť od skúseností kandidáta. Je taktiež možné získať bonus v hodnote 200 eur.

Biedronka na portáli Profesia.sk ponúka tieto pracovné miesta

Väčšina pracovných ponúk pozostáva z pozície zástupca/zástupkyňa. Líšia sa iba mestá.

  • Kvetoslavov: plat od 1 475 €, plný pracovný úväzok 
  • Dunajská Lužná: plat od 1 475 €, plný pracovný úväzok 
  • Miloslavov: plat od 1 475 €, plný pracovný úväzok 
  • Banská Bystrica: plat od 1 475 €, plný pracovný úväzok 
  • Zvolen: plat od 1 475 €, plný pracovný úväzok 

Jedným z výraznejších ponúk je aj miesto na HR oddelení v Bratislave. Konkrétne ide o HR koordinátora/koordinátorku pre operatívu. Výška platu v danej ponuke vystúpila až na 3 000 eur na mesiac. Ide o plný pracovný úväzok a pozíciu s veľkou zodpovednosťou. Biedronka očakáva od uchádzača aspoň 3 roky praxe.

Biedronka taktiež ešte minulý týždeň na portáli Profesia.sk zverejnila pracovnú ponuku na pozíciu operačný koordinátor. Práca sa bude vykonávať v Bratislave a bude ohodnotená na 1 800 eur mesačne. V náplni práce sa udáva, že pôjde o vyhotovovanie obchodných správ a každodennej tvorbe a distribúcii informačných a špeciálnych správ. Uchádzač by mal mať minimálne dvojročnú prax a vynikajúce medziľudské komunikačné schopnosti.

Biedronka
Profimedia

Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.