Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Predávaš oblečenie cez Vinted? Packeta spúšťa skvelú novinku

Ľudia sa určite potešia.


Slováci sa môžu radovať. Packeta spúšťa ďalšiu skvelú novinku, informuje portál Živé.sk. Potešia sa z nej ľudia, ktorí predávajú oblečenie cez obľúbenú službu Vinted. Prepravca chce ešte viac zjednodušiť posielanie balíkov. O čo ide?

Ak predávaš oblečenie cez Vinted a ako spôsob dopravy vyberáš Packetu, máš teraz len jednu možnosť, ako odovzdať svoj balík, a to cez výdajné miesta. Pre mnohých ide, samozrejme, o komfortné riešenie, no treba si uvedomiť, že niektoré časti Slovenska sú v tomto prípade limitované, reč je najmä o vidieku.

Doposiaľ nebolo možné tieto balíky posielať cez balíkoboxy, hoci to mnohí preferujú. To sa však čoskoro zmení. Zákazníci tak budú môcť svoje balíky posielať kedykoľvek, keďže balíkoboxy fungujú neustále a pribúda ich stále viac.

To však nie je všetko

Spoločnosť sa snaží svoje služby stále zlepšovať. Spolu s možnosťou posielať oblečenie cez výdajné balíkoboxy by mala časom pribudnúť takisto aj možnosť vrátiť cez boxy tovar, ktorý si si objednal z e-shopov.

Packeta spúšťa novinku
Shutterstock

„Neustále rastúcu obľubu online nakupovania aj platformy Vinted medzi našimi zákazníkmi v Packete vnímame už dlhšie. Aktuálne pracujeme na tom, aby cez Z-Boxy (a nielen cez naše výdajné miesta) bolo možné odosielať zásielky cez Vinted, ale rovnako aj vratky (teda napr. tovar z e-shopov vracaný do 14 dní) z partnerských e-shopov,“ uviedla Packeta.

Ako spoločnosť ďalej vysvetlila, v súčasnosti nevie presne povedať, kedy túto možnosť spustí. O službe by sme sa mali dozvedieť v čase, keď bude jej zavedenie hotové.

Mohlo by ťa zaujímať:

Vyťaž z jesene maximum a využi zľavu, aká tu ešte nebola. S naším PREMIUM sa nudiť nebudeš


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.