Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Utorok 22.10.2024
sk
Sergej
cz
Sabina

Ako vyzerajú typickí slovenskí vodiči rôznych značiek áut? Takto si ich predstavuje umelá inteligencia

Auto je odrazom jeho majiteľa.


Niekomu sa možno bude zdať nepravdepodobné, že by sa dalo opísať vzorového šoféra nejakej značky auta. Veď každý z nás je predsa unikát! Keď sa však človek zamyslí nad tým, že každé auto má určité využitie, funkcie, cenu a aj marketing, tak mu vyjde, že auto skutočne môže byť odrazom jeho majiteľa a rôzne značky áut šoférujú typickí vodiči.

Využili sme umelú inteligenciu, aby nám vytvorila obrázky, ktoré charakterizujú typického šoféra rôznych populárnych značiek automobilov, ktoré brázdia aj slovenské cesty. Takto tí vodiči vyzerajú:

Audi

Audi sa prezentuje ako veľmi elegantná značka, ktorá si potrpí na dizajn. Audiny okamžite zaujmú, sú vnímané ako symbol statusu a pre Nikolu sú vlastne ako také veľké značkové kabelky na štyroch kolesách.

EMEFKA
Fiat

Mnohé modely turínskej automobilky odrážajú fakt, že boli vytvorené pre talianske ulice. Ak si človek predstaví úzke a preplnené ulice krásnych historických miest, drobné fiatky patria k tým najvhodnejším strojom pre tieto podmienky. Fiaty sú teda ideálne pre mestského človeka.

EMEFKA
Škoda

Československé/české škodovky sú na Slovensku stále najobľúbenejšou značkou automobilov. Staré vozidlá, ako napríklad Favorit, si ich vodiči pochvaľujú hlavne v súvislosti s jednoduchou údržbou.

EMEFKA
Subaru

Japonská automobilka za svoju vyše storočnú históriu vyrábala lietadlá, skútre, osobné automobily aj úžitkové vozidlá. V súčasnosti je v Európe známa vďaka svojim robustným SUV obľúbenými medzi ľuďmi, ktorých nebaví sedieť doma na zadku.

EMEFKA
Lada

Najlepším reprezentantom sovietskej/ruskej automobilky je terénna Lada Niva, ktorá je fanúšikmi považovaná za najlepšie auto, čo kedy vzniklo v ZSSR. Húževnatý off-road sa na Slovensku teší veľkej obľube medzi poľovníkmi.

EMEFKA
BMW

Bavoráky majú povesť áut, ktorým nedokážu odolať rozmaznaní synovia z bohatých rodín. Každý z nich sa tak trocha cíti ako Semir Gerkhan. Za charakteristický znak šoférov BMW ľudia považujú ich neschopnosť používať smerovky.

EMEFKA
Koho by v dnešnej dobe volili osobnosti slovenskej histórie?

Mohlo by ťa zaujímať:

Koho by v dnešnej dobe volili osobnosti slovenskej histórie? S týmito stranami by sympatizoval Jánošík či Ľudovít Štúr

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.