Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Streda 16.10.2024
sk
Vladimíra
cz
Havel

Svarinská opäť žiari šťastím vedľa tohto muža. Čo prezradili v prvom spoločnom rozhovore?

Kristína Svarinská sa ukázala s novým priateľom.


Nedávno sme ťa informovali o tom, že influencer Expl0ited našiel lásku po boku známej slovenskej influencerky. Nie je to ešte tak dávno, čo tvoril pár s herečkou Kristínou Svarinskou, s ktorou sa dal dokopy počas jej účasti v šou Let’s dance.

Vzťah im však nevydržal a išli od seba. Dlhšie sa ani jeden z nich neukázal na verejnosti s niekým novým, až doteraz. Svarinská opäť žiari šťastím, tentoraz po boku tanečníka Miroslava Balogha. V prvom spoločnom rozhovore pre portál Diva.sk prezradili, čo si myslia o štýle toho druhého, aj čo je pre nich definíciou lásky.

Dvojica sa spolu ukázala na módnom podujatí Mercedes-Benz Fashion Live! 2024, a keďže išlo o módnu akciu, nechýbala ani otázka, čo majú na sebe a čo si myslia o štýle toho druhého. „Mne sa páči všetko,“ reagovala Kristína na Mirov štýl. „Tu nechýba vôbec nič. Perfektné,“ povedal Miro. A čo je pre nich definícia lásky? „Pre každého, čo on sám potrebuje. My sme asi šťastní a spokojní a máme to, čo potrebujeme,“ prezradila Kristína.

Našiel Expl0ited opäť lásku?

YouTuber a influencer Expl0ited, vlastným meno Peter Altof, je na Slovensku známy vďaka svojim vtipným vlogom a videám na sociálnych sieťach. Začínal už ako tínedžer a vtedy tvoril vzťah s dnes úspešnou slovenskou influencerkou Martinou Horňákovou alias Momou.

Nedávno v stories na svojom Instagrame zverejnil Exploited zaľúbenú fotku, ktorú si do svojho príbehu dala aj známa slovenská influencerka. V článku nižšie sa dozvieš, s kým sa bozkával na spomínanej fotografii.

Mohlo by ťa zaujímať:

Našiel Expl0ited opäť lásku? Zverejnil zaľúbenú fotografiu so známou slovenskou influencerkou


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.