Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Piatok 18.10.2024
sk
Lukáš
cz
Lukáš

Ďalší veľký úspech v šou Extrémne premeny. Slováci reagujú na Kamilinu novú formu

Finálne odhalenie jej premeny sledovalo rekordných 396-tisíc divákov.


Extrémne premeny znova svojich divákov ovalili úspešnou premenou. Tentokrát ide o Kamilu Zemančíkovú, ktorá premenu zvládla perfektne. Ako uvádza web markiza.sk, Kamila prišla do šou s váhou 157 kíl. Na koniec sa ale dostala na úroveň 78 kilogramov, čo je skutočne veľkolepý úspech. Do šou prichádzala s veľkým odhodlaním, avšak to začalo upadať už pri prvých tréningoch v bootcampe v Turecku.

Čo to spôsobilo? Kamile chýbali jej blízki. Tí predstavovali jej zmysel života. Počas šou ale musela myslieť hlavne na seba. Bolo to o nej. Postupne sa psychologička a tréner Maroš dali dokopy a pomohli Kamile upraviť myslenie. Vďaka nim sa počas roka svojej premeny mohla začať sústrediť čo najviac na seba. A to sa podarilo. Kým na samom začiatku sa objavovali pochybnosti, či svoju premenu dotiahne do úspešného konca, jednotlivé váženia ich všetky zmietli zo stola.

Kamilinu cestu naprieč šou Extrémne premeny znepríjemnilo ešte niekoľko nečakaných udalostí. Jej postup bol stále lepší a lepší a akurát, keď podliezla svoj šesťmesačný cieľ, vtedy ju zasiahla náročná situácia. Zomrel jej otec, s ktorým mala ešte k tomu komplikovaný vzťah. Potom si zranila kolená a nebolo isté, či vôbec bude vedieť v premene pokračovať.

Extrémne premeny znova bodujú

Pri záverečnom galavečere sa Kamila konečne ukázala vo svojej novej forme a jej partner Ján nevedel udržať nadšenie na uzde. Podľa neho sa Kamila zmenila nielen zvonka, ale aj zvnútra. A to bolo to hlavné, čo jej dopomohlo zvíťaziť. „Všetkých nás prekvapila silou a odhodlaním, ktoré do toho vložila,“ venovala jej počas galavečera slová obdivu jej mama. Príjemné chvíle sa ale nekončili ani tam. Kamilin manžel ju totižto v priamom prenose požiadal o ruku.

„Bol to pre mňa veľmi šťastný rok. Nebol ani taký náročný, aký bol pre mňa veľmi šťastný, a dal mi naozaj veľmi, veľmi veľa,“ vyjadrila sa Kamila pre televíziu Markíza. Finálne odhalenie jej premeny si v pozrelo rekordných 396-tisíc divákov.

Ako reagujú na Kamilinu zmenu Slováci?

Ani diváci Kamilu nešetria chválou. „Prvá premena, pri ktorej som plakala, veľmi silná žena a hlavne nádherná,“ zhodnotila jedna z diváčok. Niektorí Slováci ale boli aj kritickejší, nie smerom ku Kamile, ktorej prakticky všetci držali palce a obdivovali ju, ale smerom k niečomu inému. „Krásna premena, ale kto ich, pre boha, oblieka. Vôbec jej to nepristane.“

Ďalej sa reakcie divákov kombinujú. „Vyzerá super, postava ako lusk. Len v tvári výrazne zostarla. Nevadí, v zdravom tele zdravý duch. Držím palce, nech ostane na rovnakej vlne silná a odhodlaná žena.“


Tagy:

Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.